Μαλέσκου πριν την ρωτήσει η Αντελίνα για Χεζόνια: «Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό» (vid)

Μαλέσκου πριν την ρωτήσει η Αντελίνα για Χεζόνια: «Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό» (vid)
Η Αντελίνα Βαρθακούρη ρώτησε την Ιωάννα Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια.

Η έντονη φημολογία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, συνεχίζεται και όπως φαίνεται ήταν η σειρά της Αντελίνας Βαρθακούρη να ρωτήσει την παρουσιάστρια αν υπάρχει ειδύλλιο.

Συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και ρώτησε την Ιωάννα Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια.

Ο διάλογος που ακολούθησε διαμορφώθηκε ως εξής:

Αντελίνα: Εγώ είμαι καλά κι εσύ είσαι καλά όμως…

Ιωάννα: Εδώ λέμε συνθήματα «δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό».

Αντελίνα: Είμαστε καλά με την Πανάθα αρχηγό.

Ιωάννα: Όχι, όχι. Εδώ μιλάς για την Basket League.

Αντελίνα: Για το μπάσκετ, σε βλέπω και στα πράσινα… Λέω κάτι έχουμε να γλεντήσουμε.

Ιωάννα: Είμαι ανθισμένη και έχω πράσινη συνείδηση.

Αντελίνα: Κοίταξε να δεις, εγώ τους αγαπώ όλους τους τηλεθεατές σου και μου και έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα: «Θα βγεις στην Ιωάννα Μαλέσκου, σε ικετεύουμε ρώτα, ο Χεζόνια μένει ή φεύγει»;

Ιωάννα: Πες μου για τα δικά σου, πες μου για τα δικά σου…

Αν και στην συνέχεια προέκυψαν άλλα θέματα συζήτησης, η Αντελίνα Βαρθακούρη επανήλθε λέγοντας:«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να λάμπεις πάντα. Το λέω με τη γενικότερη έννοια του τι είσαι, ό,τι ονειρεύεσαι να το έχεις στην αγκαλιά σου, να συνεχίσεις να φοράς πράσινο σου πάει. Νιώθω ότι είσαι στα καλύτερά σου γι’ αυτό σου λέω συνέχισε να φορά το πράσινο χρώμα, σου πάει πολύ».

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αντελίνα, μη με καις! Σ’ ευχαριστώ πολύ, επιβάλλεται. Διαφημίσεις. Θα το σκεφτώ».

Να υπενθυμίσουμε πως στην συνέντευξη που είχε δώσει ο Μάριο Χεζόνια στο Gazzetta, όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια είχε απαντήσει γελώντας «Νομίζω, ξέρεις ποια είναι».

Μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου σχολιάζοντας την απάντηση του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού είχε αναφέρει: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο ο Χεζόνια. Είναι "Super Mario" να τα λέμε κι αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα».

Επίσης, πριν από μερικές ημέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Νight Show» και σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες.

Παράλληλα, στην ανάρτησή της πριν την συγκεκριμένη εκπομπή είχε «ταγκάρει» κάτω από την φωτογραφία της τον μπασκετμπολίστα του τριφυλλιού, ο οποίος απάντησε βάζοντας μια πράσινη καρδιά κάτω από την φωτογραφία της.

Και η ίδια όμως απάντησε στο σχόλιο του Χεζόνια με δυο πράσινες καρδιές.