Η συμβουλή του Τζώρτζογλου στον Γκρέκα για να κερδίσει τη «Φάρμα»: «Όλοι είναι ερασιτέχνες» (vids)

Η συμβουλή του Τζώρτζογλου στον Γκρέκα για να κερδίσει τη «Φάρμα»: «Όλοι είναι ερασιτέχνες» (vids)
Ο μεγάλος νικητής της «Φάρμας» Κώστας Γκρέκας αναφέρθηκε στη μεγάλη επιρροή του Στράτου Τζώρτζογλου.

Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 “Η Φάρμα” κερδίζοντας 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ (Peugeot 208), κερδίζοντας τα (θεωρητικά πάντα) μεγάλα φαβορί για το έπαθλο, ιδίως από τη στιγμή που ρόλο στην ανάδειξη του νικητή έπαιξε και η ψηφοφορία όλων των παικτών που πέρασαν από το σπίτι της Φάρμας. Και έχει αξία αυτό, καθώς ο Γκρέκας μπήκε στα μέσα του παιχνιδιού και όχι από την αρχή, οπότε δεν τον γνώριζαν όλοι οι παίκτες και φυσικά δεν ήταν επιλογή τους.

Σημαντικό ρόλο στη νίκη του, όπως είπε και ο ίδιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έπαιξε και ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος ήταν ο μόνος που τον στήριξε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε αναδειχθεί τιμής ένεκεν γι αυτές τις τελευταίες ημέρες των ημιτελικών και του τελικού αρχηγός, καθώς δεν είχε βγει μέσα στο παιχνίδι και ο αρχηγός είχε το προνόμιο να έχει δικό του δωμάτιο με μπάνιο. Ο Τζώρτζογλου παραχώρησε το δωμάτιο στον Γκρέκα για να κάτσει να ηρεμήσει και να αυτοσυγκεντρωθεί και την ώρα που έκανε την προσευχή του ο 44χρονος, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, ο Τζώρτζογλου μπήκε μέσα και του έδωσε συμβουλές…

«Μπράβο, οραματισμός, προσευχή. Όλοι είναι ερασιτέχνες, δεν ξέρουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός. Εγώ το κάνω 33 χρόνια. Πίστεψέ με, χαλάρωσε, οραματίσου ότι το παίρνεις. Κι αν δώσεις ενθουσιασμό... Μην μπεις με λογική. Θα υπάρχει η σκέψη, η στρατηγική και ο ενθουσιασμός. Τα έχεις τα 50 και το αμάξι. Το καταλαβαίνεις. Είσαι πολύ κοντά».

Ο Κώστας Γκρέκας είπε για τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Αυτός με έπιασε και μου είπε, πήγαινε εκεί, απομονώσου, κάνε μια προσευχή».

Δείτε και τις επικές αντιδράσεις του Στράτου Τζώρτζογλου μέσα στη «Φάρμα».