Αντιδράσεις για τον τρόπο που ποζάρει με το μωρό της η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (pics)

Αντιδράσεις για τον τρόπο που ποζάρει με το μωρό της η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (pics)
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μια φωτογραφία της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, για τον τρόπο με τον οποίο κρατάει το μωρό της.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με το μωρό της, ωστόσο ο τρόπος που το κρατάει προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες κρατά το 4 μηνών παιδί της, φορώντας ασορτί μαγιό, αλλά ο τρόπος που κρατά το μωράκι στην αγκαλιά της φαίνεται πως δυσαρέστησε πολλούς.

«Απόγευμα γενεθλίων με τον πιο ονειρεμένο σύντροφο διακοπών», έγραψε στη λεζάντα, όμως μάλλον δεν θα περίμενε τι θα ακολουθούσε.

Η ανάρτηση έγινε πολύ γρήγορα viral, με πολλούς σχολιάζουν αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο κρατά το παιδί, μεταξύ των οποίων και ο Πιρς Μόργκαν. «Δεν κρατάνε έτσι ένα μωρό, Έμιλι και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Με χαρά να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν τις χρειάζεσαι», σημείωσε ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Ανάλογα σχόλια έκαναν και πολλοί άλλοι χρήστες του twitter, που... έκραξαν το μοντέλο για την πόζα, γράφοντας ότι μάλλον ξέχασε πως κρατάει ένα μωρό και όχι ένα τσαντάκι.

«Αξεσουάρ... οπότε το σώμα της να είναι στο επίκεντρο της προσοχής», έγραψε κάποιος χρήστης. «Τέρμα το κλασσικό σκυλάκι στην κουβέρτα του. Το νέο αξεσουάρ στις φωτογραφίες των influencers είναι ένα μωρό ντυμένο εννοείται στα ίδια χρώματα», σχολίασε κάποιος άλλος.