Άγριο ξύλο στη Βουλή της Βολιβίας (vid)

Άγριο ξύλο στη Βουλή της Βολιβίας (vid)
Σε ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή της Βολιβίας, όταν δύο πολιτικοί άρχισαν τις γροθιές και τα μαλλιοτραβήγματα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που διαδραματίστηκαν στην Βουλή της Βολιβίας, με τον άγριο καβγά ανάμεσα στον στον πολιτικό της αντιπολίτευσης Χένρι Μοντέρο και ένας μέλος του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος Mas, τον Αντόνιο Κόλκε.

Οι δύο πολιτικοί πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν αρκετά χτυπήματα, την ώρα που οι υπουργοί είχαν συγκεντρωθεί για να συζητήσου τα γεγονότα που οδήγησαν στην κράτηση της πρώην μεταβατικής προέδρου Ζανίν Ανιες.

Τα κόμματά τους διαφωνούν σχετικά με το αν η Ανιες ηγήθηκε μιας νόμιμης μεταβατικής κυβέρνησης μετά από εκλογική απάτη, ή ξεκίνησε πραξικόπημα για την ανατροπή του πρώην προέδρου Έβο Μοράλες.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή της συμπλοκής ανάμεσα στους δύο άντρες, ενώ λίγο αργότερα αρχίζει και δεύτερος γύρος με μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε δύο γυναίκες πολιτικούς.

Όλη αυτή η ένταση οφείλεται στις ταραχές που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην πολιτική ζωή της Βολιβίας. Τον Μάρτιο, η πρώην προσωρινή πρόεδρος Ανιες φυλακίστηκε εν μέσω ισχυρισμών ότι βοήθησε σχεδιαστεί ένα πραξικόπημα που ανάγκασε τον Μοράλες να παραιτηθεί από πρόεδρος τον Νοέμβριο του 2019.