«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αν έρθει εδώ θα τον λιντσάρουν»: Οργή στην Ηλεία για τον 52χρονο σάτυρο (vid)

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αν έρθει εδώ θα τον λιντσάρουν»: Οργή στην Ηλεία για τον 52χρονο σάτυρο (vid)
Ο πατέρας του 15χρονου στην Ηλεία που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από 52χρονο μίλησε δήλωσε την οργή του για την απόφαση του δικαστηρίου.

Οργίλη είναι η αντίδραση του πατέρα του 15χρονου από την Ηλεία (δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων) μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον 52χρονο Ρουμάνο ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά με μηνύματα και χειρονομίες το παιδί του.

Ο 52χρονος αφενός καταδικάστηκε, αφετέρου η ποινή είναι με 3ετή αναστολή, ενώ έλαβε περιοριστικό όρο που τον υποχρεώνει να μην πλησιάζει τον μαθητή, σε απόσταση μικρότερη των 40 μέτρων…

«Δεν είναι ποινή αυτή. Εμένα δεν με ικανοποίησε η ποινή αυτή, δεν με ικανοποίησε. Ποια δικαιοσύνη; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Δημήτρης, ο πατέρας του παιδιού στο Mega: «Το παιδί με το παραμικρό που βλέπει φοβάται. Νομίζει το αμάξι που περνάει και δεν το γνωρίζει ότι είναι γι’ αυτόν. Τον πήγα στο σχολείο και με πήραν τηλέφωνο να πάω να το πάρω, φοβόταν».

Στη συνέχεια είπε πως «το δικαστήριο έκρινε, αποφάσισε. Τώρα τι να πω εγώ, είναι λόγια περιττά. Οι ποινές να μεγαλώσουνε και αν γίνεται να τους κρεμάνε, να τους γδέρνουν τέτοιους ανθρώπους και να βάζουν ξύδι, αλάτι και μετά φωτιά.

Ο κόσμος εδώ δεν το πιστεύει ότι αυτός ο άνθρωπος το βράδυ, σήμερα ή αύριο ή μεθαύριο θα ξαναρθεί εδώ. Γιατί αν θα τον ξαναδούν εδώ. Μου είπαν θα τον λιντσάρουν. Πρέπει να φύγει…».

Η πλευρά του κατηγορούμενου θα κάνει έφεση με τον δικηγόρο του Ρουμάνου να λέει πως ήταν… παρεξήγηση.