Έκλεψε λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης του και τον ξάπλωσε κάτω με 19 μπουνιές (vid)

Έκλεψε λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης του και τον ξάπλωσε κάτω με 19 μπουνιές (vid)
Μαινόμενος ένας άντρας επιτέθηκε άγρια σε… φίλο του, που έβαλε χέρι στο πορτοφόλι της κόρης του.

Σε αυτά δεν χωράνε φιλίες κτλ. κι αν κρίνουμε και από τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν το μέρος του. Πως έχει η ιστορία; Ένας άντρας στην Αγγλία, πήγε και συνάντησε την παρέα του στον κήπο μιας μπυραρίας όπου ο «φίλος» του πίνει ανέμελος τη μπύρα του.

Αφού χαιρέτησε με ένα κοφτό “έι” στη συνέχεια ξεκινάει να κτυπάει με γροθιές στο κεφάλι τον «φίλο» του. Τον γραπώνει από τον γιακά, τον ρίχνει κάτω και στη συνέχεια τον στριμώχνει στη ζαρτινιέρα και δεν σταματάει να τον κτυπάει στα πλευρά και την πλάτη. Του έσπασε τα γυαλιά ηλίου, τους έσκισε τη μπλούζα κι αν κρίνουμε και από κτυπήματα θα έχει αρκετά σημάδια στο πρόσωπο.

Μην παραξενεύεστε που τον αποκαλούμε τον «φίλο» του. Η Daily Mail δίνει την εξήγηση. Ήταν πραγματικά φίλος του, πλέον δεν νομίζουμε, αλλά υπέπεσε σε ένα μεγάλο και ολέθριο σφάλμα. Έκλεψε λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης του.

Ο άντρας που τον κτυπάει ακούγεται να λέει «έλα πάλι σπίτι μου κ...η» ενώ στη συνέχεια φωνάζει: «Πήρες λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης μου;».

Μετά από αυτό, θα το σκεφτεί δεύτερη φορά την επόμενη...