Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν ήταν γυναικολόγος στη «Μεγάλη Στοά» με πτυχίο μαίας (vid)

Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν ήταν γυναικολόγος στη «Μεγάλη Στοά» με πτυχίο μαίας (vid)
Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, Παντελεήμων Βούλης μίλησε για τους λόγους διαγραφής της Ελένης Μυλωνοπούλου, φερόμενης ως ψυχολόγου της άτυχης Καρολάιν που δολοφόνησαν στα Γλυκά Νερά.

Τους λόγους για τους οποίους διαγράφηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου από τη «Μεγάλη Στοά» ανέφερε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, Παντελεήμων Βούλης, στην εκπομπή του Mega Live News.

«Την διαγράψαμε επειδή είχε οικειοποιηθεί το επάγγελμα – λειτούργημα του ιατρού και δη του γυναικολόγου, ενώ μάθαμε ότι ήταν μαία, απόφοιτος των ΤΕΙ" δήλωσε αρχικά για τους λόγους διαγραφής της και συμπλήρωσε: «Η κυρία Μυλωνοπούλου ήταν μέλος μας από το 2014 έως το 2018. Είχε δείξει ικανή σε κάποια πράγματα, ήταν θησαυροφύλακας στη Στοά της, αργότερα έγινε Μεγάλη Γραμματέας».

Ο Παντελεήμων Βούλης στη συνέχεια ανέφερε ότι η διαγραφή της κοινοποιήθηκε άμεσα στην 60χρονη μέσω τρίτου προσώπου και παρουσία μαρτύρων, ακόμα και τους δικηγόρου της, διαψεύδοντας έτσι τους ισχυρισμούς της κ. Μυλωνοπούλου περί δικής της απόφασης να αποχωρήσει από τη «Μεγάλη Στοά».

«Όταν το έμαθα την πήρα τηλέφωνο, την είδα κάποια στιγμή και την προειδοποίησα να φύγει ησύχως, να αφήσει τους ανθρώπους ήσυχους, να μην τους παροδηγεί, να μην τους λέει ψέματα και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή της και δεν με άκουσε» ανέφερε χαρακτηριστικά.