Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά δεν μορφώθηκα επειδή από τα 15 μου έπρεπε να ζήσω την οικογένειά μου» (vid)

Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά δεν μορφώθηκα επειδή από τα 15 μου έπρεπε να ζήσω την οικογένειά μου» (vid)
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου, ο οποίος απαντάει σε όλα.

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε με τιμές νικητή από το Survivor το μεσημέρι της Δευτέρας. Χθες προβλήθηκε στο «Love it» το πρώτο μέρος της συνέντευξής του και σήμερα η εκπομπή του ΣΚΑΪ έδειξε και το δεύτερο.

Σε αυτό ο τραγουδιστής αναφέρεται στη σχέση που είχε με τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία, απαντάει σε όλα όσα τον κατηγορούσαν, ενώ σχολιάζει και τις δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος όταν βγήκε είπε ότι ο Τριαντάφυλλος έχει χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και λαϊκίζει.

Για τον Κόρο: «Με τον Κόρο είχαμε έρθει πολύ κοντά. Έβγαλε έναν εαυτό, ο οποίος δεν ήταν ο εαυτός του εκείνη τη στιγμή. Τον θεωρούσα φίλο μου. Θέλω να συνεχίσει να πιάνει ψάρια για τα παιδιά. Είναι καλό παιδί, έχει καλή ψυχή. Νομίζω ότι κατάλαβε το λάθος του και μετά όταν έπιανε ψάρια πάντα μου πρόσφερε».

Για τα μαλλιά του: «Από ότι βλέπω στην κάμερα, το μαλλί έχει βγει. Πριν φύγω για το Survivor είχα ξυρίσει το κεφάλι μου και είχα κάνει μια μεταμόσχευση μαλλιών. Χρειάζονται πάνω από πέντε μήνες για να φανούν τα αποτελέσματα, το είχα πραγματικά έννοια».

Για τις κατηγορίες του Κόρο και του Ασημακόπουλου ότι τους δωροδόκησε: «Είχαμε κερδίσει ένα μεγάλο έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Καθόμασταν στην παραλία και τους είπα όταν θα βγούμε από εδώ, θέλω να σας κάνω ένα δώρο. Τότε πετάχτηκε ο Ασημακόπουλος που του αρέσουν τα δώρα και μου είπε αν είναι κάτι ωραίο... Του λέω ''εννοείται ρε φίλε ότι θες μέχρι 2000 ευρώ μπορώ να κάνω δώρο».

Για τον Ασημακόπουλο: «Και μένα μου έχει πει πράγματα ο Ασημακόπουλος, πράγματα τρελά, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Εγώ τους έλεγα ότι έβλεπα μπροστά του. Σε μένα γιατί δεν τα έλεγε ο Ασημακόπουλος; Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Στα μεγάλα έπαθλα Ασημακόπουλε δεν φταίω εγώ, ο μεγάλος καραγκιόζης που έλεγες, έφταιγε ο Σάκης. Εγώ έπαιξα σε όλα τα μεγάλα έπαθλα Ασημακουπουλάρα. Μάλλον ο Θεός έβλεπε κάποια πράγματα».

Για το συμβόλαιο και τα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor: «Το τι συμβόλαιο είχα κάνει για να φύγω μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου εσένα δεν σε αφορά ρε φίλε. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Όλο αυτό που έχω κάνει στη ζωή μου 26 χρόνια δεν το κάναμε μαζί».

Για τον Ηλία και τις κατηγορίες του ότι ο Τριαντάφυλλος του έκανε επίδειξη την άνετη ζωή που κάνει: «Ο Ηλίας βγάζει κακίες και ειρωνεία. Επηρεάζεται πολύ και θέλει να τα έχει καλά με όλους, αλλά πλαγίως κατηγορεί κι άλλους. Μένω σε ένα συγκρότημα, το οποίο έτυχε να έχει πισίνα, δεν είναι ιδιωτική. Τους έλεγα στα γενέθλιά μου να έρθετε όλοι να κάνουμε ένα πάρτι στην πισίνα. Πάνω στη χαρά μου και εσύ πας και βγάζεις κακίες... Για ποιον λόγο ρε αδελφέ;».

Για τις δηλώσεις του Κοψιδά ότι έχει χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και ότι λαϊκίζει: «Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου που έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε να δουλέψω για φέρω χρήματα στη μητέρα μου που είχε χτυπήσει στο κεφάλι από το δυστύχημα και για την μικρή αδελφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και είμαι χαμηλής μόρφωσης, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ότι λέω είναι μέσα από την ψυχή μου. Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε το ποιος είσαι».

Δείτε το βίντεο