Έβαλαν στη μέση την Ελένη στο Survivor και… «πυροβολούν» από παντού (vids)

Έβαλαν στη μέση την Ελένη στο Survivor και… «πυροβολούν» από παντού (vids)
Η Ελένη Χαμπέρη δέχτηκε τις μπηχτές της Καρολίνας αλλά και τα «βέλη» των Σάκη-Μαριαλένας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει περάσει στην παραλία του Survivor η Ελένη Χαμπέρη, κατά της οποίας βάλει ο Σάκης με τη Μαριαλένα, ενώ τη στρίμωξε και η Καρολίνα, πετώντας της σπόντες ότι είναι παρατηρητής και ψηφίζει… αγωνιστικά, κάτι που είναι άκυρο.

Στο συμβούλιο ο Σάκης είπε πως η Ελένη θα έπρεπε να κάτσει στον πάγκο των μπλε, μιας και υποστηρίζει την άλλη ομάδα ενώ μιλώντας με τη Μαριαλένα, είπε: «Πάλι δεν μας είπε τι έχει πει και τι έχει μεταφέρει, πάλι δεν μίλησε.

Αν περνάει καλά τελικά μαζί μας στα έπαθλα ή όχι. Τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον για πράγματα που μεταφέρει και στην ουσία δεν βγαίνει μπροστά να πει τι ισχύει», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης, ενώ η Μαριαλένα ανέφερε «κάθε φορά η Ελένη, δε ξέρω πως τα καταφέρνει, φαίνεται ότι είναι η θιγμένη της υπόθεσης ενώ εκείνη το φτιάχνει όλο αυτό το σκηνικό.

Μου θυμίζει τη νονά του Κατακουζηνού, την κ. Φιλιώ. Αυτή είναι η Ελένη, που θέλει να τους φιλιώνει όλους, αλλά από πίσω τους ανακατεύει».

Η Ελένη από την πλευρά της δήλωσε: «Ήθελα να αρχίσω να τρέχω, σκεφτόμουν όλα αυτά που έγιναν στο συμβούλιο. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που ειπώθηκαν. Δέχτηκα επίθεση από το πουθενά, από τον Σάκη. Είναι κάτι που γίνεται το τελευταίο διάστημα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, από τη στιγμή που δεν με ψηφίζει. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι προετοιμάζει το έδαφος. Συνεχώς ψάχνει διάφορα θέματα».

Η Καρολίνα της έδωσε την απάντηση που έψαχνε: «Η μεγάλη του Αλέξη Παππά σχολή».