Αυτοί που… δεν έπρεπε να απουσιάζουν από το Friends Reunion (pics)

Αυτοί που… δεν έπρεπε να απουσιάζουν από το Friends Reunion (pics)
To «Friends Reunion» σάρωσε, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αλλά είχε και ηχηρές… απουσίες.

Το περιμέναμε πως και πως και η αλήθεια είναι πως μας αντάμειψε. Το «Friends Reunion» έσπασε τα κοντέρ σάρωσε στην τηλεθέαση και η αλήθεια είναι πως χάρισε άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση. Είχε όμως… απουσίες.

Απουσίασαν ηθοποιοί και χαρακτήρες που θα περιμέναμε να δούμε. Τι είδαμε; Φυσικά τους γονείς της Μόνικας και του Ρος, τον κ. Χεκλς, τον γείτονα κάτω από το διαμέρισμα που τους έκανε παρατηρήσεις, τον Ρίτσαρντ που είχε σχέση με τη Μόνικα, φυσικά την Τζάνις την κοπέλα του Τσάντλερ, αλλά και τον Γκάνθερ τον ιδιοκτήτη του Central Park. Είδαμε ακόμα και τον γκρουπιέρη του καζίνο που είχε το ίδιο χέρι με τον Τζόι.

Αλλά… δεν είδαμε χαρακτήρες που έπαιξαν βαρυσήμαντο ρόλο στη σειρά, η ακόμα και τρανταχτούς guest star. Και πέρασαν αρκετοί από αυτούς, τεράστια ονόματα του Hollywood.

Κάρολ και Σούζαν

Κάρολ και Σούζαν

Μάικ

Μάικ

Ντέιβιντ

Ντέιβιντ

Έλεν

Έλεν

Φρανκ Μπουφέ

Φρανκ Μπουφέ

Εστέλ

Εστέλ

Έιμι

Έιμι

Τζούλια Ρόμπερτς

Τζούλια Ρόμπερτς

Μπρους Ουίλις

Μπρους Ουίλις

Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ

Η μεγαλύτερη απουσία ήταν της Κάρολ και της Σούζαν. Της πρώτης γυναίκας του Ρος και της συντρόφου ζωής της. Ήταν η μάνα του παιδιού του. Ας μην σχολιάσουμε πως έλειπε και ο Μπεν. Ο ξανθομάλλης μπόμπιρας.

Έλειπε ο Μαξ. Ο άντρας της Φοίμπι. Στο τέλος της σειράς, η Φοίμπι είχα βρει το λιμάνι της, ήταν έτοιμη να παντρευτεί με τον Μαξ αλλά και να κάνουν παιδί.

Ακόμα ένας φίλος της Φοίμπι, ο οποίος ξενιτεύτηκε μέχρι το Μινσκ. Ο επιστήμονας μάλιστα είχε επιστρέψει ξανά και διεκδίκησε εκ νέου τη Φοίμπι. Θα τον περιμέναμε στο Reunion.

Έφτασε μέχρι την εκκλησία με τον Ρος, του ζήτησε να ξεγράψει τη Ρέιτσελ. Είναι δυνατόν να λείπει η Έλεν;

Που ήταν ο Φρανκ Μπουφέ; Ο αδερφός της Φοίμπι, η οποία του έκανε και τα… τρίδυμα. Ελάτε τώρα παιδιά;

Joey it’s Estelle… Η μάνατζερ του Τζόι, η Εστέλ. Μεγάλη απουσία…

Τη μία αδερφή της Ρέιτσελ την είδαμε… Την άλλη; Που ήταν ο Έιμι; Αυτή η μορφάρα που έλεγε την Έμμα (το μωρό της Ρέιτσελ και του Ρος) Έμετ και αναρωτιόνταν αν είναι κορίτσι; Η Κριστίνα Απλιγκέιτ έλειψε...

Φτάσαμε και στους guest stars που θα θέλαμε να δούμε. Πρώτη και καλύτερη η Τζούλια Ρόμπερτς που μετά το πέρασμά της από το «Φιλαράκια» έσμιξε με τον Τσάντλερ. Στην… πραγματικότητα.

Άφησε τη σφραγίδα τους καθώς έγινε ένα τεράστιο μπλέξιμο. Αυτός τα βρήκε με την Ρέιτσελ, αν και έκλαιγε ασταμάτητα και η κόρη του με τον Ρος. Θα είχε πλάκα…

Αυτό κι αν θα ήταν ιντριγκαδόρικο… Ο Μπραντ Πιτ. Για 6 χρόνια παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, που στο πέρασμά του από τα «Φιλαράκια» μισούσε τη Ρέιτσελ. Η Άνιστον σχολίασε μάλιστα πως ήταν καλός ο Πιτ στο πέρασμά του από τη σειρά. Θα είχε ενδιαφέρον να τους βλέπαμε σε ένα τετ α τετ. Καλές σχέσεις έχουν, μην πάει ο νους σας αλλού… Μακριά από μας οι τσακωμοί.