Λιζ Χάρλεϊ: «Ο Χιου Γκραντ εξακολουθεί να είναι το άτομο που εμπιστεύομαι, είμαστε καλοί φίλοι»

Λιζ Χάρλεϊ: «Ο Χιου Γκραντ εξακολουθεί να είναι το άτομο που εμπιστεύομαι, είμαστε καλοί φίλοι»
Ο Χιου Γκραντ είναι παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Άννα Έμπερσταϊν από το 2018, και είναι ο νονός του γιου της Λίζ, Νταμιάν.

Η Λιζ Χάρλεϊ αποκάλυψε ότι ο Χιου Γκραντ εξακολουθεί να είναι το «άτομο που εμπιστεύεται και τον συμβουλεύεται στα επαγγελματικά της. Παρά τον χωρισμό είναι πολύ καλοί φίλοι».

Η Λίζ παρακολούθησε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Ντάρσι Μπάσελ προς υποστήριξη του βρετανικού μπαλέτου, στο Ρόγιαλ Αλμπερ Χολ.

Η παράσταση ήταν μία πράξη αλληλεγγύης προς τη βρετανική βιομηχανία μπαλέτου για ευαισθητοποίηση και χρηματοδότηση της τέχνης τους. Η σταρ αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη της επίσημη έξοδο μετά από «14 μήνες» . Συνοδευόταν από τον ηθοποιό Ντέιβιντ Γουάλιαμς.

Η Λίζ Χάρλεϊ σημείωσε: «Ζητάω από αυτόν συμβουλές στα επαγγελματικά μου και την γνώμη του για νέα σενάρια. Είναι πολύ ευτυχισμένος, παντρεμένος με πέντε παιδιά και εγώ επίσης», εξομολογήθηκε.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2000. Ο αστέρας του Χόλιγουντ συνελήφθη για άσεμνη συμπεριφορά τη δεκαετία του ‘90 στο Λος Άντζελες. Σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή του, το δικαιολόγησε εξαιτίας της απόγνωσής του όταν είδε το αποτέλεσμα της πρώτης του ταινίας «Nine Months». Παρά την απογοήτευση του ηθοποιού, πάντως, η ταινία βρέθηκε στο νούμερο 3 του αμερικανικού box office με εισπράξεις 138.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Λιζ είπε στο People: «Περάσαμε πολύ καλά μαζί και σήμερα είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Σεβόμαστε όμως και τους ανθρώπους που έχουμε σήμερα στη ζωή μας. Υπάρχουν σύντροφοι, και υπάρχουν παιδιά. Δεν φτάνει να ζεις με μια υπέροχη ανάμνηση του παρελθόντος».