Πώς να πλύνεις το αμάξι σου, χρησιμοποιώντας το κινητό σου!

Πώς να πλύνεις το αμάξι σου, χρησιμοποιώντας το κινητό σου!
Ποτέ ξανά το πλύσιμο του αυτοκινήτου δεν ήταν τόσο εύκολο και διασκεδαστικό!

Είναι μια διαδικασία αναπόφευκτη. Μπορεί να μας ταλαιπωρεί, αλλά κατά βάθος μας αρέσει. Άλλωστε, αν δεν φροντίσουμε εμείς το αυτοκίνητό μας, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πολλές φορές το νιώθουμε «παιδί» μας, ποιος θα το κάνει;

Κάποιες φορές, βέβαια, μπορεί να μας παιδεύει τόσο, που να... σιχτιρίζουμε. Να καθαρίσεις καλά τα πατάκια και τον εσωτερικό χώρο, να πλύνεις καλά κάθε σπιθαμή του, να βγάλεις όλη τη βρωμιά από τις ρόδες και τις ζάντες, να σκύψεις από εδώ, να σκύψεις από εκεί, να τρίβεις με τις ώρες, να γίνεις μούσκεμα και δεν... συμμαζεύεται!

Σκεφτόσουν, όμως, ότι μπορεί το πλύσιμο του αυτοκινήτου να γίνει μια πολύ εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία, με λιγότερη ταλαιπωρία; Και πως αυτό μπορείς να το κάνεις, απλά με ένα - δυο κλικ στην οθόνη του κινητού σου;

Αν όχι, το Κ Smart Control της Kärcher είναι εδώ για να σου δείξει τον τρόπο και να αλλάξει τα δεδομένα, όχι μόνο στα πλυστικά, αλλά και στο Internet of Things!

Τα νέα πλυστικά Κ Smart Control είναι τα πρώτα πλυστικά στον κόσμο, που συνδέονται με το κινητό σου, μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Home & Garden app της Kärcher!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συνδέσεις το πλυστικό μηχάνημα Smart Control στην εφαρμογή Kärcher Home & Garden στο smartphone σου και ο καθαρισμός γίνεται ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός!

K Smart Control Kaecher

Γιατί; Διότι, στην εφαρμογή υπάρχουν πρακτικές συμβουλές και οδηγίες, όχι μόνο για το αυτοκίνητό σου, αλλά για πολλές περιστάσεις και πολλά αντικείμενα καθαρισμού! Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις καθοδήγηση για το βέλτιστο επίπεδο πίεσης που προτείνει η Kärcher για το αντικείμενο που πρόκειται να καθαριστεί. Στην προκειμένη, το αυτοκίνητό σου!

Μπορείς να δεις βήμα προς βήμα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη διαδικασία καθαρισμού, τη χρήση απορρυπαντικού, τη ρύθμιση πίεσης, κλπ. Μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν και συμβουλές συναρμολόγησης.

Τι διαθέτει το K Smart Control

K Smart Control Kaecher2

Τι είναι αυτό που κάνει το K Smart Control τόσο ξεχωριστό; Το γεγονός ότι διαθέτει boost mode για έξτρα δύναμη, έχει smart control πιστόλι, 3 σε 1 multi jet ακροφύσιο και bluetooth connection, για να συνδέεται φυσικά με το κινητό σου!

Αυτό σημαίνει ότι κατεβάζοντας την εφαρμογή της Kärcher Home & Garden app μπορείς να συναρμολογείς, να ρυθμίζεις, ακόμα και να κάνεις service (!) στο πλυστικό σου, real time, απλά και εύκολα, μέσω internet, από το κινητό σου.

K Smart Control Kaecher4

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της Kärcher ήρθαν για να σου... λύσουν τα χέρια και να κάνουν το αυτοκίνητό σου - και όχι μόνο - πιο αστραφτερό από ποτέ. Υποσχόμαστε πως το πλύσιμο του θα γίνει πιο fun από ποτέ κι ευχόμαστε την ημέρα που θα το πλύνεις, απλά να μην... βρέξει!

Ανακάλυψε ΕΔΩ τη νέα σειρά πλυστικών Κ Smart Control της Kärcher