Το Tinder θα σας επιτρέπει να μπλοκάρετε άτομα μέσω του αριθμού του κινητού τους

Το Tinder θα σας επιτρέπει να μπλοκάρετε άτομα μέσω του αριθμού του κινητού τους
Για να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η δημοφιλής πλατφόρμα online γνωριμιών Tinder αλλάζει και μάλιστα επιτρέπει στους χρήστες θα μπλοκάρουν πλέον κάποιον άλλο βάσει του αριθμού κινητού του τηλεφώνου. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως κάτι τέτοιο θα αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα, δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να αποφύγουν τις…δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η διαδικασία γίνεται απλά μέσα από το μενού των επιλογών, αφού θα υπάρχει σχετική ενότητα Block Contact (Αποκλεισμός Επαφών). Εκεί θα μπορούν να προστεθούν αριθμοί κινητών τηλεφώνων και όταν αυτοί αντιστοιχηθούν σε κάποιον χρήστη με λογαριασμό στην πλατφόρμα, οι δύο επαφές δεν θα εμφανίζονται η μία στην άλλη.

Οι χρήστες μπορούν είτε να ανεβάσουν την λίστα των επαφών τους στο Tinder, είτε να προσθέσουν τα άτομα που θέλουν να αποκλείσουν, χειροκίνητα. Η πλατφόρμα, από την πλευρά της, δηλώνει πως δεν θα διατηρήσει πουθενά αυτές τις λίστες επαφών και θα χρησιμοποιούνται απλά για λόγους μπλοκαρίσματος. Το θέμα βέβαια είναι αν αυτός/αυτή που θέλετε να αποφύγετε έχει δηλώσει το κινητό που έχετε περασμένο στη λίστα επαφών σας.