Απίστευτο: Chicken Nugget στο σχήμα χαρακτήρα του videogame Among Us πουλήθηκε έναντι 100.000 δολαρίων!

Απίστευτο: Chicken Nugget στο σχήμα χαρακτήρα του videogame Among Us πουλήθηκε έναντι 100.000 δολαρίων!
Κι όμως, η δημοφιλία του γνωστού videogame έκανε ένα απλό chicken nugget να πωλείται σαν χρυσό.

Ένα απλό κομμάτι τηγανητού κοτόπουλου γνωστής αλυσίδας fast food πουλήθηκε έναντι 100.000 δολαρίων στο eBay! Ο λόγος; Ότι το σχήμα του θύμιζε χαρακτήρα του δημοφιλέστατου videogame Among Us. Η πλατφόρμα των δημοπρασιών ανακοίνωσε πως η πώλησή του έκλεισε στα 99.997 δολάρια μετά από 184 προσφορές.

Το Chicken Nugget ήταν μέρος ενός BTS Combo Meal και θα φτάσει στο νέο του ιδιοκτήτη παγωμένο, σε συσκευασία χωρίς αέρα και με ασφαλή τρόπο αποστολής, έτσι ώστε να μείνει αναλλοίωτο.

Μπορείτε να βρείτε την δημοπρασία εδώ.

Όπως ήταν λογικό, κάποιοι άρχισαν να ψωνίζουν με μανία το συγκεκριμένο προϊόν και έχουν ανεβάσει ήδη αρκετές ακόμη αγγελίες από κομμάτια τηγανητού κοτόπουλου που θυμίζουν κάτι από Among Us, μπας και εξασφαλίσουν το μέλλον τους.

Το Among Us είναι ένα videogame που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018 για κινητά τηλέφωνα και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς για το PC και καλεί τους παίκτες να συνεργαστούν για να λύσουν online ένα μυστήριο δολοφονίας. Τον Δεκέμβριο του 2020 το παιχνίδι κυκλοφόρησε και για το Nintendo Switch, καθώς και για το PC.

Αναμένεται μέσα στα 2021 και για κονσόλες Xbox και PlayStation. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το παιχνίδι-φαινόμενο εδώ.