Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα που χτύπησε άγρια το παιδί της στη Λαμία, το έσωσε η ξαδέλφη του

Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα που χτύπησε άγρια το παιδί της στη Λαμία, το έσωσε η ξαδέλφη του
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού 6χρονου παιδιού από τη μητέρα του στη Λαμία.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η 33χρονη μητέρα η οποία αργά το βράδυ του Σαββάτου ξυλοκόπησε άγρια το μόλις 6 ετών αγοράκι της. Η 33χρονη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, ενώ το πρωί της Δευτέρας (7/6) με εντολή Εισαγγελέα θα περάσει από Ψυχιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια θα επανέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο για να γίνει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport την ώρα που έγινε το κακό, τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι. Αυτό που εξαγρίωσε τη μητέρα ήταν ότι το 6χρονο αγοράκι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδελφούλα του.

Τότε η 33χρονη μητέρα άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα έριξε κάτω το παιδί και αυτή από πάνω συνέχισε αν το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα. Τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά, ενώ το παιδάκι έσωσε η 13χρονη ξαδέλφη του, που μένει στο ίδιο σπίτι και με αυτοθυσία έτρεξε και κατάφερε να πάρει το εξάχρονο αγοράκι από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού.

Οι περίοικοι που ήδη είχαν ενημερώσει την αστυνομία κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα χτυπάει άγρια το αγοράκι, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες φέρεται να υπάρχει και παραμέληση στη φροντίδα του μικρού κοριτσιού της οικογένειας.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη οικογένεια είναι ενημερωμένες οι αρμόδιες Αρχές εδώ και καιρό, όπως και το Χαμόγελο του Παιδιού.