Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου» (vid)

Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως η Κατερίνα Καινούργιου το χειρίστηκε πολύ καλά.

Καυγάς ξέσπασε στον «αέρα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την εμφάνιση του James Καφετζή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο καβγάς αυτός σχολιάστηκε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως η Κατερίνα Καινούργιου το χειρίστηκε πολύ καλά.

«Εγώ αισθάνθηκα άβολα για λογαριασμό της Κατερίνας που όλο αυτό το πράγμα διαδραματίστηκε μπροστά της. Βρέθηκε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε και ο Γρηγόρης, γιατί αν ισχύει ότι κάνει τις συζητήσεις που κάνει με κάποιο άλλο κανάλι, αυτή τη στιγμή είναι στην παρέα του "Ευτυχείτε" που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τα τέλη του μήνα. Ήταν ένα απότομο υπονοούμενο ότι "εσύ παίρνεις το μέρος του ΣΚΑΪ γιατί εκεί θα είναι το σπιτάκι σου του χρόνου", αυτό του είπε. Μου θυμίζει την περίπτωση Σεφερλή – Ουγγαρέζου», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Είναι Ιούνιος, ο μήνας των διαπραγματεύσεων, των μεταγραφών, των μετακινήσεων, αλλά καλό θα είναι να κρατάμε αγάπη, ευγένεια. Επειδή όλοι ξέρουμε τι θα κάνουμε του χρόνου, καλό είναι μέχρι το τέλος του μήνα να είμαστε ήρεμοι, κόσμιοι και γλυκείς», πρόσθεσε στο τέλος η Ναταλία Γερμανού.