Η δίωξη ναρκωτικών μπουκάρει live σε βίλα στη Μύκονο και συλλαμβάνει τον αρχηγό των 47 ετών κάθειρξης (vid)

Η δίωξη ναρκωτικών μπουκάρει live σε βίλα στη Μύκονο και συλλαμβάνει τον αρχηγό των 47 ετών κάθειρξης (vid)
Εικόνες από το drone της Αστυνομίας δείχνουν τη στιγμή που η Δίωξη ναρκωτικών εισβάλει σε βίλα της Μυκόνου και πιάνει τον αρχηγό και τους τρεις συνεργούς του.

Το drone της αστυνομίας καταγράφει τη στιγμή που οι άντρες της δίωξης ναρκωτικών εισβάλλουν στη βίλα στη Μύκονο και συλλαμβάνουν έμπορο κοκαΐνης με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν και τους συνεργούς του.

Το βίντεο έβγαλε στη δημοσιότητα ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων και όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του, πρόκειται για το πρώτο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών με αρχηγό έναν σκληρό κακοποιό και άλλα τρία μέλη.

Ο αρχηγός δε αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είχε αποφυλακιστεί το 2015 με αναστολή, έχοντας συνολικές ποινές 47 ετών κάθειρξης (;). Είναι οξύμωρο πως κατάφερε, με αυτές τις ποινές να αποφυλακιστεί και συνέχισε την παραβατική δράση του.

Στα πλάνα φαίνεται πως η αστυνομία σε συνεργασία και με το Λιμενικό της Μυκόνου εισβάλλουν στη βίλα και συλλαμβάνουν τα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Κατασχέθηκαν φυσικά ναρκωτικά, όπλα και αυτοκίνητα.

Οι έμποροι ναρκωτικών έφερναν την κοκαΐνη από την Ολλανδία, τη νόθευαν και τη διοχέτευαν στην Αθήνα. Όταν ένα μέλος της σπείρας πήγε στη Μύκονο Αστυνομία και Λιμενικό οργάνωσαν την επιχείρηση.