Μητέρα στο Τέξας πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονα και πέτυχε τον γιο της στο στομάχι (vid)

Μητέρα στο Τέξας πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονα και πέτυχε τον γιο της στο στομάχι (vid)
Μια 24χρονη μητέρα στο Τέξας στην προσπάθειά της να πυροβολήσει τον σκύλο του γείτονα πέτυχε τελικά τον 5χρονο γιο της.

Πανικό έπιασε μια γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν είδε τον σκύλο του γείτονά της να πλησιάζει το σπίτι της. Το έξι μηνών σκυλάκι ξέφυγε από την προσοχή του αφεντικού του και πλησίασε την απέναντι κατοικία.

Τότε η 24χρονη γυναίκα που έμενε απέναντι άρχισε να πυροβολεί το σκυλάκι, σηκώνοντας στο... πόδι όλη τη γειτονιά. Για κακή της τύχη όμως, έξω ακριβώς από το σπίτι τους, ήταν ο σύζυγός της και ο 5χρονος γιος τους που έκαναν ποδήλατο.

Μία από τις τρεις σφαίρες που προορίζονταν για τον σκύλο βρήκε τον 5χρονο γιο της στο στομάχι. Το παιδί αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς η κατάστασή του παραμένει σταθερή και δεν εκφράζονται φόβοι για την ζωή του. Ο σκύλος υπέστη κάποιες εκδορές στα πόδια.

Η αστυνομία που βρισκόταν κοντά στην περιοχή έφτασε γρήγορα στο σημείο. Η 24χρονη γυναίκα συνελήφθη για το περιστατικό, ενώ μπλεξίματα με τον νόμο αντιμετωπίζει και ο ιδιοκτήτης του σκύλου, καθώς τον άφησε χωρίς το λουρί.

Όπως δήλωσε σε τοπικό σταθμό του Χιούστον, το φιλικό κουτάβι βρήκε μισάνοιχτη την πόρτα και βγήκε έξω. «Δεν έτρεχε καταπάνω τους και δεν γάβγιζε», είπε ο ιδιοκτήτης, «περπατούσε απλώς προς τα εκεί όταν η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει».

«Θα προτιμούσα να είχε πυροβοληθεί ο σκύλος μου παρά το παιδί», κατέληξε.

Η αστυνομία αποκάλυψε πως η μητέρα δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο, έχει καταδικαστεί, μεταξύ άλλων και για βαριά σωματική επίθεση.