Κλείνει το μεγάλο σχήμα του χειμώνα: Βανδή και Βίσση στο ίδιο κέντρο (vid)

Κλείνει το μεγάλο σχήμα του χειμώνα: Βανδή και Βίσση στο ίδιο κέντρο (vid)
Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε την συμφωνία για εμφανίσεις τον χειμώνα μαζί με τον Άννα Βίσση.

Οι εποχές που η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έδιναν μάχη για την πρωτοκαθεδρία στην ελληνική μουσική σκηνή, φαίνεται πως έχουν περάσει. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, όχι απλά «έχουν περάσει», αλλά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς άλλωστε διαβάζοντας την είδηση που γνωστοποίησε η Δέσποινα Βανδή μέσω του Mega με αφορμή την παρουσία της εκεί, το Σάββατο.
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε οτι τον επόμενο χειμώνα πιθανότατα εμφανίζεται στο ίδιο κέντρο με την Άννα Βίσση.

«Το θέλουμε πολύ και οι δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Άννα. Ανέκαθεν τη θαύμαζα, δε χρειάστηκε να συστηθούμε, δε χρειάστηκε να πούμε πολλά. Νιώσαμε οικειότητα και χημεία, ενωθήκαμε αμέσως, έδεσαν πολύ ωραία οι φωνές και οι ενέργειές μας και είναι η αρχή μιας νέας φιλίας», ανέφερε.

Όσον αφορά για το «Σπίτι με το Mega» στην Λίμνη Βουλιαγμένης, είπε: «Με κυνηγούσαν από πέρυσι για το “Σπίτι με το Mega”. Λόγω του “My Greece” και των οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να το κάνω νωρίτερα. Στις πρόβες ζορίστηκα, έφτασα να πω παιδιά θα λιποθυμήσω, αλλά όταν έφτασα στη λίμνη Βουλιαγμένης ένιωσα ψυχική ανάταση. Το καλοκαίρι έρχεται, εμβολιαστήκαμε. Συν το γεγονός ότι μου έλειψε πάρα πολύ το τραγούδι».