Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον είπε σκουλήκι: «Τι ξύλο έχετε φάει» (vid)

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον είπε σκουλήκι: «Τι ξύλο έχετε φάει» (vid)
Το μήνυμα ενός τηλεθεατή, προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη.

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Γιώργο Παπαδάκη, το πρωί της Τετάρτης, μετά από το μήνυμα ενός τηλεθεατή.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρισε τον έμπειρο δημοσιογράφο ως «σκουλήκι» και «περιπτερά», κάτι που προκάλεσε την απάντηση του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», είπε χαρακτηριστικά.