Μαλέσκου για Χεζόνια: «Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίο παιδί» (vid)

Μαλέσκου για Χεζόνια: «Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίο παιδί» (vid)
Όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν χθες το βράδυ η Ιωάννα Μαλέσκου και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στον Μάριο Χεζόνια.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τότε που ο Κροάτης σούπερ του Παναθηναϊκού είχε εκδηλώσει τον εντυπωσιασμό του για την γνωστή του παρουσιάστρια, όμως το όλο θέμα ιντριγκάρει ακόμα.

Πόσω μάλλον από τις απαντήσεις που δόθηκαν κατά την διάρκεια του talk show του ΑΝΤ1. Άλλωστε και η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου ουσιαστικά το είχε προαναγγείλει, καθώς είχε κάνει tag τον Super Mario στο ποστάρισμα που έκανε στο Instagram ενόψει της εκπομπής.

«Είναι πολύ ωραίο παιδί»

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε μία κορνίζα με τον Μάριο Χεζόνια, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να αναφέρει: «Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Εγώ παρακολουθώ γενικά τι συμβαίνει, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που έχω ιδιαίτερη αδυναμία».
Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως ακόμα λαμβάνει μηνύματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Όσον αφορά στο κομμάτι των φιλάθλων, θεωρούν οτι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει ο Super Mario στον Παναθηναϊκό
».

Τέλος, με τα όσα είπε άφησε να εννοηθεί πως έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο: «Είναι πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι παρα πολύ ωραίο παιδί».

Δείτε το video