Τα πήρε η Μαργαρίτα στο MasterChef με Διονύση: «Δεν ξέρει καν τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό του» (vid)

Τα πήρε η Μαργαρίτα στο MasterChef με Διονύση: «Δεν ξέρει καν τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό του» (vid)
Κίνηση unfair από τον Διονύση απέναντι στη Μαργαρίτα στον τελικό του MasterChef.

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ο τελικός στο MasterChef με τη Μαργαρίτα να αλλάζει γνώμη για τα καλά που είχε πει τελευταία για τον Διονύση, καθώς «ο λύκος κι αν εγέρασε...».

Όπως ήταν γνωστό, στο μαγειρικό ριάλιτι του Star μπήκαν τέσσερις πρώην παίκτες, προκειμένου να σχηματίσουν ομάδες για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ.

Τυχερός στο κέρμα ήταν ο Διονύσης, ο οποίος διάλεξε τον… Τζιοβάνι. Είχε κάθε δικαίωμα αλλά ήταν μια κίνηση unfair. Γιατί η Μαργαρίτα έχει μια ξεχωριστή σχέση με τον καλοκάγαθο Ιταλό και είχε πει πολλές φορές πως θα ήθελε να μαγειρέψει μαζί του.

«Αυτά που κάνει είναι ψευτοστρατηγικά και δεν ξέρει καν τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό του. Με έχει συγχύσει λίγο και χωρίς να θέλω να προσβάλω τα άλλα παιδιά, αλλά αφού ξέρει ότι περιμέναμε στον τελικό για να μαγειρέψουμε μαζί» είπε η Μαργαρίτα στη κάμερα και συνέχισε: «Μετανιώνω για όλα τα καλά, που του έχω πει».

Ο Διονύσης επέλεξε στη συνέχεια τη Μαρίνα Ντεμολλάι, αλλά η ίδια δεν φάνηκε πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί του και την άλλαξε με τον Αλέξανδρο Συνοδινό. Ο Διονύσης ανέφερε πάντως ότι δεν τον νοιάζει αν στενοχώρησε την Μαργαρίτα, καθώς αυτός ήρθε για να παίξει κι ανάμεσα σε όλα έχει και στρατηγική.