Τριαντάφυλλος στο Survivor: «Να προσέχουν τους λάκκους που σκάβουν, μην χάσουμε κανέναν» (vid)

Τριαντάφυλλος στο Survivor: «Να προσέχουν τους λάκκους που σκάβουν, μην χάσουμε κανέναν» (vid)
Μαθήματα στρατηγικής στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο να κάνει λόγο για λάκκους που σκάβονται...

Η στρατηγική έχει μπει για τα καλά στο Survivor, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου. Ο Σάκης δεν μπορεί να χωνέψει τον λόγο που έδωσε η Καρολίνα, βγάζοντας τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την Καρολίνα και δεν μπορώ να καταλάβω και τον λόγο που με έδωσε», λέει ο Σάκης, την ώρα που οι Amigos είναι μαζεμένοι και ο Ασημακόπουλος τους εξηγεί την στρατηγική του.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως, κάνει λόγο για... λάκκους που σκάβονται στην παραλία. «Θα πρέπει να προσέχουν στην παραλία γιατί ο ένας σκάβει τον λάκκο του άλλου, μην πέσει κατά λάθος κανένας μέσα και τον ψάχνουμε...».

Η Μαριαλένα λέει ότι όποιος και να έπαιρνε την ασυλία θα υποδείκνυε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη διότι όλοι τον φοβούνται. Ο δεύτερος αγώνας της ασυλίας φαίνεται συναρπαστικός αφού θα προκύψουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο θα υπάρξει και το παιχνίδι κουίζ της Καραϊβικής «Πόσο γάτα είσαι;» με την συμμετοχή αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης και του πενταγράμμου.