Τούρκος Αρχιμαφιόζος απειλεί Ερντογάν: «Σας έγινα μπελάς με μία κάμερα»

Τούρκος Αρχιμαφιόζος απειλεί Ερντογάν: «Σας έγινα μπελάς με μία κάμερα»
Ο Σεντάτ Πεκέρ έριξε νέα βόμβα, καθώς απειλεί τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν ότι σε μία εβδομάδα θα δημοσιεύσει βίντεό του και θα κάνει αποκαλύψεις - Πότε αναμένεται να αναρτηθεί.

Πόλεμο στην κυβέρνηση της Τουρκίας και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό, ο «αρχιμαφιόζος» Σεντάτ Πεκέρ, υποστηρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουν τον «πιο ισχυρό διάβολο». Δώδεκα εκατατομμύρια άτομα είδαν το τελευταίο βίντεο του Πεκέρ, όπου προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις.

«Δεν μπορείτε να τα ξέρετε όλα. Μόνο ο Θεός ξέρει. Δεν μπορείτε να λέτε πως ‘όλα τα ξέρω εγώ’. Δε μπορείς να ξέρεις! Όπως δεν ήξερες πως θα σου προκύψει τέτοιος μπελάς από ένα τριπόδι και μια κάμερα. Λένε πως πίσω μου είναι η CIA, τα Ηνωμένα… Βασικά όλοι έχουν πάθει σοκ.», είπε ο Πεκέρ απευθυνόμενος στον Ερντογάν.

Στη συνέχεια θίγοντας το θέμα της Συρίας, είπε ότι η Τουρκία όταν υπήρξε πρόβλημα στο Αζερμπαϊτζάν και στο Κατάρ έκανε πράξεις, ενώ στο θέμα της Παλαιστίνης λέει μόνο λόγια.

«Γιατί δεν στέλνετε μη επανδρωμένα στην Παλαιστίνη όπως κάνατε στο Αζερμπαϊτζάν; Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται φωνάζοντας έξω από το τέμενος».

Tις τρεις τελευταίες εβδομάδες, έχει αφιερώσει το περιεχόμενο του σε σκάνδαλα μελών της τουρκικής κυβέρνησης. Κατηγορεί εξέχουσες προσωπικότητες, για δολοφονία, βιασμό, διαφθορά και διακίνηση ναρκωτικών. Μεταξύ τους είναι πρόσωπα-κλειδιά στη διαχείριση των Αμερικανοτουρκικών σχέσεων, επί προεδρίας Τραμπ.

Τα τελευταία videos έχουν συγκεντρώσει 56.600.000 views. O καταιγισμός των αποκαλύψεων έχει ρίξει στα τάρταρα τα νούμερα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις δημοσκοπήσεις, που ούτως ή άλλως είχαν πληγεί λόγω της οικονομικής κρίσης και του κάκιστου χειρισμού της πανδημίας.

Πηγή: Reader.gr