TOP-5: Αγώνες που έληξαν με σκορ 4-4 (vids)

TOP-5: Αγώνες που έληξαν με σκορ 4-4 (vids)

bet365

Το ματς της χρονιάς ήταν το Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 4-4 και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε παιχνίδια, που ολοκληρώθηκαν με το συγκεκριμένο ασυνήθιστο σκορ.

Αμβούργο – Γιουβέντους 4-4 (Τσάμπιονς Λιγκ 2000-01)
Πρεμιέρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, σε έναν όμιλο που συμμετείχαν, επίσης, ο Παναθηναϊκός και η Λα Κορούνια. Την ώρα που οι «πράσινοι» έμεναν στο 1-1 με την ισπανική ομάδα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, η Γιουβέντους φαινόταν πως είχε εύκολο έργο στη Γερμανία, καθώς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3. Το Αμβούργο έκανε το απόλυτο comeback, παίρνοντας προβάδισμα με 4-3, όμως λίγο πριν το τέλος, ο Ινζάγκι ισοφάρισε στο τελικό 4-4. Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Ιταλός επιθετικός είχε κάνει χατ-τρικ, ενώ είχε σκοράρει και ο τερματοφύλακας του Αμβούργου, Μπουτ, με εκτέλεση πέναλτι.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 4-4 (Πρέμιερ Λιγκ 2008-09)
Το παιχνίδι της ζωής του Αντρέι Αρσάβιν. Για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ ήθελε τη νίκη, ώστε να μείνει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, είχε την ατυχία να πέσει σε ένα «δαιμονισμένο» Αρσάβιν, ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της Άρσεναλ. Ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ (0-1, 2-1, 2-3, 3-3, 3-4, 4-4) και τους γηπεδούχους να σώζουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, με το τέρμα του Μπεναγιούν. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ είχε ήδη φύγει στο +6.

Τσέλσι – Λίβερπουλ 4-4 (Τσάμπιονς Λιγκ 2008-09)
Το 1-3 υπέρ των «μπλε» στον πρώτο προημιτελικό του Άνφιλντ δεν άφηνε πολλές ελπίδες πρόκρισης στους «κόκκινους», ενόψει του επαναληπτικού. Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ πήγε στο Στάμφορντ Μπριτζ αποφασισμένη να... πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Προηγήθηκε με 0-2 στο 28’ και ήθελε ένα ακόμη γκολ για να φτάσει σε σκορ πρόκρισης. Η Τσέλσι πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας στο 3-2. Όλα έδειχναν πως είχαν ξεκαθαρίσει, όμως δύο ακόμη τέρματα της Λίβερπουλ έφεραν το ματς στο 3-4 και τους φιλοξενούμενους ξανά ένα γκολ μακριά από σκορ πρόκρισης. Στο φινάλε, η Τσέλσι ισοφάρισε στο τελικό 4-4 και με πολύ άγχος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γερμανία – Σουηδία 4-4 (προκρ. Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014)
Τα «πάντσερ» είχαν ξεκινήσει με 3/3 στα προκριματικά του Μουντιάλ και όλα έδειχναν πως θα έφταναν άνετα στην τέταρτη σερί νίκη τους. Στο 55’ προηγούνταν με 4-0, όμως κάπου εκεί χαλάρωσαν, πιστεύοντας ότι το ματς είχε τελειώσει. Κάτι που δε συγχώρεσαν ο Ιμπραϊμοβιτς και η παρέα του, που με αντεπίθεση διαρκείας «πάγωσαν» το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Μέχρι τις καθυστερήσεις, η Σουηδία είχε ισοφαρίσει σε 4-4, υποχρεώνοντας τη Γερμανία στη μοναδική απώλεια βαθμών της στην προκριματική φάση.

Ντόρτμουντ – Σάλκε 4-4 (Μπουντεσλίγκα 2017-18)
Πιθανότατα το κορυφαίο ντέρμπι όλων των εποχών της κοιλάδας του Ρουρ. Η Μπορούσια ήταν βγαλμένη από... άλλον πλανήτη στο πρώτο 25λεπτο, όταν πέτυχε τέσσερα τέρματα, απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες της Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη, με τη Σάλκε να κάνει μία από τις μεγαλύτερες «επιστροφές» στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Από το 61’ έως τις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές, φεύγοντας από το Βεστφάλεν με το 4-4, στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα