Top-5: Τα πιο εντυπωσιακά αυτογκόλ

Gazzetta team
Top-5: Τα πιο εντυπωσιακά αυτογκόλ

bet365

Ο Κίεραν Τρίπιερ έβαλε... καλό αυτογκόλ στην ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι, αλλά δεν πλησίασε τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει.

5. ΜΙΚΑΕΛ ΡΟΣ
Ο... ίσκιος ενός αντίπαλου φαίνεται ότι έκανε τον τερματοφύλακα από την Αϊτή να νιώσει ότι τον πιέζουν, με συνέπεια η απόπειρα του για πάσα να στεφθεί με απόλυτη αποτυχία αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, από μια πολύ δύσκολη γωνία. Καταλαβαίνοντας τι πάει να γίνει, ο τερματοφύλακας της ΑS Tefana λύγισε, έβαλε τα χέρια του στα γόνατα και απλά παρακολουθούσε αυτό το μνημειώδες λάθος.

4. ΑΝΟΝ
Πρωτάθλημα Αιθιοπίας, Fasil Kenema εναντίον Welwalo Adigrat και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Μόνο ο Κύριος ξέρει τι περνούσε από το μυαλό του την ώρα που αποφάσιζε να παίξει γρήγορα με τα χέρια για τον πλάγιο μπακ και τελικά έκανε αυτό που έκανε. Το αγαπημένο μας σημείο, είναι όταν προσπαθεί να παίξει κανονικά, ελπίζοντας ότι κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη...

3. ΑΝΤΡΙΕΝ ΓΚΟΥΛΦΟ
Ο Γκούλφο πιθανότατα δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα απασχολούσε παγκοσμίως ως ποδοσφαιριστής της 6ης κατηγορίας της Ελβετίας, αλλά να που τα κατάφερε. Ο λόγος; Το εντυπωσιακό αυτογκόλ με ψαλιδάκι στον ημιτελικό του Vaudoise Cup ανάμεσα σε Pully Football και FC Renens, με την ομάδα του να είναι ήδη πίσω στο σκορ με 2-1 όταν του ήρθε αυτή η έμπνευση. Η πρώτη του επαφή με την μπάλα ήταν λίγο... βαριά, αλλά πιο επιτυχημένη από τη δεύτερη: Ενα ακροβατικό από πολύ δύσκολη θέση. Μεγαλειώδες.

2. ΚΡΙΣ ΜΠΡΑΣ
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στο ποδόσφαιρο από το να βάλεις αυτογκόλ, εκτός κι αν βάλεις αυτογκόλ στέλνοντας πρώτα την μπάλα στο πρόσωπο σου και σπάζοντας την μύτη σου... Ακριβώς αυτό συνέβη στο Κρις Μπρας της Μπέρι σε ένα ματς με την Ντάρλινγκτον το 2006...

1. ΦΕΣΤΟΥΣ ΜΠΑΪΣΕ
Ακόμη κι αν δεις πολλές φορές τη φάση, είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του Μπάισε. Η σέντρα από τον Τζακ Σίλι της Hong Kong FC μάλλον ήταν άστοχη και δεν θα έβρισκε κάποιον συμπαίκτη, αλλά ο Μπάισε είχε υπολογίσει ότι μια απλή κεφαλιά δε θα ήταν αρκετή. Ετσι, ο κεντρικός αμυντικός της Sun Hei επιχείρησε ένα εντυπωσιακό scorpion kick και παρακολουθούσε απελπισμένος καθώς η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα της ομάδας του.

ΠΗΓΗ: FourFourTwo

 

Τελευταία Νέα