Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (80-76)

Gazzetta team
Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (80-76)

bet365

Το FourFourTwo ζήτησε τη συνδρομή του Football Manager 2018 και σας παρουσιάζει τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Δείτε την πέμπτη 5άδα.

80. Μαλάνγκ Σαρ (Νις)

Ο Λουσιέν Φαβρ είναι γνωστό ότι δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς και στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Νις αποφάσισε να εμπιστευθεί τον 17χρονο Σαρ για την άμυνά του. Ο τελευταίος έδειξε εντυπωσιακή ωριμότητα για την ηλικία του, έκανε 27 εμφανίσεις στη σεζόν που είδε τη Νις να τερματίζει στην τρίτη θέση, ενώ τα πήγε εξαιρετικά και τακτικά. Εντυπωσίασε στη νίκη με 4-0 επί της Μονακό πέρυσι στο μεγάλο ντέρμπι και βρίσκεται στη λίστα πολλών κορυφαίων ομάδων.

79. Κάλβιν Στενγκς (Άλκμααρ)

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ βρέθηκε στην ενδεκάδα της Άλκμααρ στο τέλος της σεζόν 2016-17 και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις με την ταχύτητα και την ντρίμπλα του. Εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στην Eredivisie. Δυστυχώς, τραυματίστηκε σοβαρά φέτος μόλις στην πρώτη αγωνιστική στο ματς με την Αϊντχόφεν, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάποιοι μήνες για να τον θαυμάσουμε ξανά, με την ελπίδα ότι δεν θα τον έχει επηρεάσει τόσο.

78. Ζέντσον Φερνάντες (Μπενφίκα)

Ο 18χρονος Πορτογάλος δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την Μπενφίκα, αλλά οι εμφανίσεις του με τις μικρές εθνικές ομάδες είναι εντυπωσιακές. Κεντρικός μέσος με εξαιρετική αντίληψη και μαγική πάσα, είναι χαρά να τον βλέπεις να παίζει και δίκαια βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 το 2016. Εκτέλεσε, μάλιστα, το τελευταίο πέναλτι στον τελικό με την Ισπανία, δίνοντας το τρόπαιο στην πατρίδα του.

77. Γιοχάνες Έγκεσταϊν (Βέρντερ Βρέμης)

Ο μεγαλύτερός του αδερφός, Μαξιμίλιαν, είναι ήδη σημαντικός παίκτης για την Βέρντερ και τώρα ο 19χρονος Γιοχάνες τον ακολουθεί. Έγραψαν ιστορία ως τα πρώτα αδέρφια που βρέθηκαν στην ενδεκάδα των πράσινων, όπως και σε εκείνη της U21 της Γερμανίας. Σύντομα αναμένεται να αναλάβει ακόμη σημαντικότερο ρόλο στην Βέρντερ, που φέτος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Είχε πετύχει 34 γκολ σε μόλις 28 ματς με την U19 των πράσινων τη σεζόν 2015-16 με 3 χατ τρικ.

76. Ρις Όξφορντ (Γκλάντμπαχ, δανεικός από την Γουέστ Χαμ)

Όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν ο Μπίλιτς αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον 16χρονο Όξφροντ να παίξει στην Premier League τη σεζόν 2015-16. Και η εμφάνισή του με την Άρσεναλ εκτός έδρας ήταν επιβλητική. Το μέλλον έδειχνε λαμπρό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Για κάποιον λόγο ο νεαρός μέσος επέστρεψε στην U23 και δεν πήρε άλλες ευκαιρίες. Δόθηκε δανεικός στην Ρέντινγκ, όπου δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, ενώ το καλοκαίρι ακολούθησε νέος δανεισμός στην Γκλάντμπαχ, όπου προς το παρόν ζεσταίνει τον πάγκο. Κάποια στιγμή η ευκαιρία του θα έρθει και πάλι.

Δείτε εδώ την 1η 5άδα (100-96)
Δείτε εδώ τη 2η 5άδα (95-91)
Δείτε εδώ την 3η 5άδα (90-86)
Δείτε εδώ την 4η 5άδα (85-81)

 

Τελευταία Νέα