Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (90-86)

Gazzetta team
Τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα (90-86)

bet365

Το FourFourTwo ζήτησε τη συνδρομή του Football Manager 2018 και σας παρουσιάζει τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Δείτε την τρίτη 5άδα.

90. Μπερκάι Οζτσάν (Στουτγκάρδη)

Κάποιοι έχουν ήδη κάνει τη σύγκριση με τον Οζίλ. Μόνο που ο Οζτσάν επέλεξε να εκπροσωπήσει την Τουρκία και όχι την Γερμανία, στην οποία είναι γεννημένος. Πέρυσι, έπαιξε 21 παιχνίδια στην πορεία της Στουτγκάρδης στην επιστροφή στην Bundesliga, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία με 2 γκολ και 3 ασίστ. Χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στην πρώτη κατηγορία, κυρίως λόγω σωματοδομής, αλλά έκανε το ντεμπούτο του και έδωσε δύο ασίστ στο 3-0 επί της Φράιμπουργκ.

89. Γκους Τιλ (Άλκμααρ)

Ένας ψηλός, επιτελικός μέσος, συνδυάζει τη δύναμη με την τεχνική. Γεννημένος στη Ζάμπια, πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Μοζαμβίκη και στη Ναμίμπια πριν μετακομίσει στην Ολλανδία και γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Άλκμααρ. Έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2016, είναι πλέον βασικός και διεθνής με την U20 των Οράνιε. Έχει ήδη πετύχει 7 γκολ στην Eredivisie και τελευταία βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα.

88. Τζιανλούκα Ίτερ (Βόλφσμπουργκ)

Όταν ο Μάρτιν Σιμντ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ πριν λίγες εβδομάδες έδωσε την ευκαιρία στον 18χρονο μπακ να κάνει το ντεμπούτο του στην Bundesliga. Και εκείνο το βράδυ έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Ρόμπεν στο Μόναχο. Τα πήγε περίφημα. Γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, πολλοί περιμένουν ότι θα γίνει το επόμενο αστέρι στην άμυνα των πάντσερ.

87. Ζουλιέν Νγκόι (Στόουκ)

Όταν η Μονακό πούλησε τον Μπαπέ στην Παρί, τον είχε ψηλά στη λίστα της για να τον αντικαταστήσει. Τελικά, ο Βέλγος έμεινε στην Στόουκ, αλλά η εξέλιξή του έχει αργήσει κάπως. Πέρυσι, έκανε μόλις 5 συμμετοχές ως αλλαγή στην Premier League και ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Χιουζ να του δώσει θέση βασικού. Τον Σεπτέμβριο, όμως, του έδειξε πόσο του πιστεύει, με τον Νγκόι να υπογράφει νέο 5ετές συμβόλαιο. Τώρα, απλά πρέπει να δείξει υπομονή.

86. Τζιοβάνι Τρούπε (Ουτρέχτη)

Ο Τρούπε ήθελε να γίνει πιλότος όταν ήταν παιδί, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Έκανε το ντεμπούτο του με την Ουτρέχτη σε ηλικία 17 ετών και ήταν βασικός πέρυσι. Ο Πουγιόλ είναι το είδωλό του και αυτό φαίνεται από τα μαλλιά του. Δεν χάνει ευκαιρία να βγει στην επίθεση και να βοηθήσει την ομάδα του.

Δείτε εδώ την 1η 5άδα (100-96)
Δείτε εδώ τη 2η 5άδα (95-91)

 

Τελευταία Νέα