Η Premier League με τα μάτια της expert! (gTV)

Θάνος Σαρρής
Η Premier League με τα μάτια της expert! (gTV)

bet365

Το FourFourTwo υποδέχθηκε στο studio του gazzetta.gr την Ελληνίδα performance analyst της Σουόνσι, Μαριέλα Νησωτάκη, για μια κουβέντα γεμάτη Premier League!

Η Μαριέλα Νησωτάκη αποτελεί την.. εξαίρεση στον ανδρικό κανόνα της Premier League. Στα 25 της, ζει από μέσα το καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου, δουλεύοντας ως αναλύτρια στη Σουόνσι. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Performance Analysis στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, η ουαλική ομάδα την πρόσθεσε στο team της.

Τους μήνες αυτούς που βρίσκεται στην Αγγλία, έχει περάσει από... μικροσκόπιο το παιχνίδι όλων των ομάδων και δεκάδων παικτών, αναλύοντας λεπτομερώς τις εμφανίσεις και τα χαρακτηριστικά τους.

Με αφορμή λοιπόν την διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια του FA Cup, ο Θάνος Σαρρής και ο Λευτέρης Ντανοβασίλης την φιλοξένησαν στο studio του gazzetta.gr, συζητώντας μαζί της για την Premier League!

Οι διεκδικητές του τίτλου, οι ομάδες και οι προπονητές που εντυπωσιάζουν, οι τακτικές και αγωνιστικές τάσεις στο τρέχον πρωτάθλημα, οι μεταγραφές, το σκάουτινγκ, ο Κλοπ, ο Γκουαρδιόλα και πολλά ακόμα σε μια εκπομπή γεμάτη αγγλικό ποδόσφαιρο!

 

Τελευταία Νέα