Stats Zone για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ

Gazzetta team
Stats Zone για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ

bet365

Δείτε τα σημαντικότερα στατιστικά από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σάντερλαντ στο FourFourTwo.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε σε πιο επιθετικό ρόλο για την Γιουνάιτεντ και το πανηγύρισε με δύο γκολ. Η ομάδα του Φαν Χάαλ έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ 30 σουτ, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 66’ για να μπει το πρώτο γκολ απέναντι στη Σάντερλαντ, που έπαιζε με 10 παίκτες.

Οι «μαυρόγατες» δεν είχαν κάνει και πολλά πράγματα επιθετικά, είχαν μόλις 18 πάσες στο 1/3 της επίθεσης σε σχέση με τις 220 της Γιουνάιτεντ. Ο διαιτητής Ρότζερ Ιστ τα έκανε θάλασσα, αποβάλλοντας τον Μπράουν αντί για τον Ο’ Σέι, πριν ο Ρούνεϊ ανοίξει με πέναλτι το σκορ, πριν πετύχει και δεύτερο γκολ στη συνέχεια, για να κλειδώσει την 8η νίκη των κόκκινων διαβόλων σε 9 εντός έδρας ματς.

- Ο Ρούνεϊ έβαλε τέλος στο σερί 8 αγώνων στην Premier League χωρίς γκολ.
- Ο Ρούνεϊ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει 10+ γκολ κάθε σεζόν τα τελευταία 11 χρόνια.
- Ο Ρούνεϊ πέτυχε για 33η φορά δύο γκολ στο ίδιο ματς στην Premier League. Μόνο δύο παίκτες έχουν περισσότερα στην ιστορία του πρωταθλήματος (ο Σίρερ με 36 και ο Ανρί με 34).

- Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Γουές Μπράουν έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο κόκκινες κάρτες περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη της Premier League.
- Ο μοναδικός παίκτης που έχει δεχθεί περισσότερες κόκκινες για την Σάντερλαντ στην Premier League είναι ο Λι Κάτερμολ (5).

- Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 11 και έχει χάσει μόλις 1 από τα τελευταία 14 εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Σάντερλαντ.
- Οι «μαυρόγατες» έχουν κερδίσει μόλις 1 από τα τελευταία 26 ματς με την Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα