Εξι πράγματα για τον... πενταδάκτυλο!

Εξι πράγματα για τον... πενταδάκτυλο!

Gazzetta team
Εξι πράγματα για τον... πενταδάκτυλο!

bet365

Ο Οτσόα έσπασε το φράγμα του... εκατομμυρίου στο twitter και είναι ελεύθερος για Αρσεναλ ή Σίτι. Εξι πράγματα για τον γκολκίπερ που τρέλανε τη Βραζιλία.

Μεξικάνικο τείχος στη Φορταλέζα και το Μεξικό πήρε βαθμό για πρόκριση! Ο Οτσόα ήταν βράχος και πλέον έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα του Μουντιάλ. Ο... εξαδάχτυλος Μεξικάνος έκανε το ματς της ζωής του και μπήκε ήδη στα λίστα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Έξι πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον εντυπωσιακότερο γκολκίπερ της διοργάνωσης.

1. Ο 28χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος, δεν έχει συμβόλαιο με την Αζαξιό και έπειτα από 100 εμφανίσεις στη Γαλλία με τη συγκεκριμένη ομάδα θα αλλάξει σταθμό. Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασαν ενδιαφέρον, αλλά ο ίδιος έχει τονίσει πως του αρέσει η Γαλλία.

2. Πριν υπογράψει στην Αζαξιό ήταν έτοιμος να τα... παρατήσει. Είχε βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας του ότι είχε βρεθεί θετικός στην ουσία κλενβουτερόλη κατά τη διάρκεια του Gold Cup. Είχε χάσει το τουρνουά γεγονός που τον έριξε ψυχολογικά.

3. Δεν πήγε ποτέ στη Λίβερπουλ... Ο ίδιος τόνιζε πέρσι πως δεν ήταν ικανοποιημένος στην Αζαξιό. Η Λίβερπουλ τον είχαν τσεκάρει, είχε επαφές μαζί του, αλλά στο τέλος προτίμησε τον πιο ακριβό Μινιολέ. Δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση φέτος, αλλά ο Οτσόα δεν... ξεχνά.

4. O Οτσόα παίζει στο τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του. Ηταν στην αποστολή τόσο το 2006 όσο και το 2010, χωρίς όμως να έχει χρόνο συμμετοχής. Οι Πέρες, Σάντσες τον είχαν αφήσει εκτός αποστολής.

5. Θρυλείται πως έχει έξι δάχτυλα, αλλά δεν συμβαίνει ποτέ... Οι Αγγλοι το είχαν τονίσει όταν δεν πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ. Πολλές φωτογραφίες εμφανίστηκαν με τον παίκτη να έχει έξι δάχτυλα, αλλά ήταν μοντάζ, μιας και ο ίδιος δείχνει διαρκώς το χέρι του που έχει έξι δάχτυλα. Το παρατσούκλι «Εξαδάχτυλος» πάντως παραμένει...

6. Απίστευτο, οι εμφανίσεις του στο Μουντιάλ τον έχουν κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Μουντιάλ. Πριν τη διοργάνωση, οι θαυμαστές του στο twitter ήταν κάποιες χιλιάδες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε κάτι απίστευτο. Πλέον, ο αριθμός έχει ξεπεράσει το εκατομμύριο!!!

 

Τελευταία Νέα