Μεταγραφές στην Premier League: Οι επιθυμίες των «Μεγάλων»

Μεταγραφές στην Premier League: Οι επιθυμίες των «Μεγάλων»

bet365

Τι θέλουν οι «Μεγάλοι» της Premier League; Ποιες κινήσεις ετοιμάζουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου; Θα σπάσουν τα ταμεία τους;

Ωρα για μεταγραφές, ώρα για ενίσχυση! Ο τίτλος να έχει κριθεί, αυτή η Λίβερπουλ δεν τον χάνει, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι κοιτάζει τους άλλους στόχους που της απέμειναν! Η Λέστερ θα επιδιώξει να κρατήσει θέση στην τετράδα, ενώ υπάρχουν και οι Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Αρσεναλ που θα δώσουν τρελή μάχη για το Champions League. Θα σπάσουν τα ταμεία τους;

Τσέλσι

Πέρυσι: 3η
Χρήματα που ξόδεψε τον Γενάρη του 2019: 57.6 εκατ.

Τι χρειάζεται; Έναν μεσοεπιθετικό και έναν φορ. Και αυτό διότι η Τσέλσι έχει θέμα διάσπασης των αντίπαλων αμυνών και ο Ζιρού μπορεί να φύγει. Παρότι ο ατζέντης του Έμερσον Παλμιέρι είπε πως δεν θα φύγει η ομάδα θέλει μία λύση για περισσότερο χρόνο εκεί.

Τι μπορεί να δώσει; Πιθανότατα 100 εκατομμύρια. Δεν είχε υπογράψει κανέναν το καλοκαίρι λόγω απαγόρευσης μεταγραφών.

Ποιους θέλει; Η Λέστερ δεν αφήνει τον αριστερό μπακ Μπεν Τσίλγουελ να φύγει. Η Τσέλσι παρακολουθεί τον Γκόσενς, τον φουλ μπακ της Αταλάντα και οι Ζαχά, Σάντσο και Βέρνερ είναι οι στόχοι στην επίθεση.

Με τι μπορεί να καταλήξει Ο Ακέ έχει μία ρήτρα 40 εκατ. επαναγοράς που πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν το καλοκαίρι. Η Τσέλσι έχει ρίξει το βάρος στα 80 εκατ. του Ζαχά με την Κρίσταλ Πάλας να μην θέλει να τον χάσει έτσι τον εξτρέμ της το καλοκαίρι.

Τσέλσι – Μπέρνλι 3-0: Τριάρα και κράτησε τη διαφορά (vid)


Μαν. Γιουνάιτεντ

Πέρυσι: 6η
Χρήματα που ξόδεψε τον Γενάρη 2019: 0.25 εκατ.

Τι χρειάζεται; Παραπάνω από μισή ομάδα. Δύο κεντρικούς χαφ, έναν φορ, ένα δεκάρι, έναν εξτρέμ και μάλλον έναν αριστερό μπακ.

Τι μπορεί να ξοδέψει; Μπορεί να ξοδέψει όσα θέλει. Είναι πολύ δυνατή οικονομικά. Ανησυχεί μόνο για το γεγονός πως δύσκολα έχει βρει σε μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αυτό που θέλει!

Ποιους θέλει; Τον μεσοεπιθετικό της Λέστερ, Τζέιμς Μάντισον, τον Γκρίλις της Άστον Βίλα, τον μέσο του Άγιαξ Φαν Ντε Μπεεκ, τον εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Σάντσο και τον Μούσα Ντεμπελέ, φορ της Λυών.

Με τι μπορεί να καταλήξει; Με κανέναν. Η Γιουνάϊτεντ δεν έχει καλή παράδοση και θα μπορέσει να κλείσει παίκτη μόνο εάν μακροχρόνιοι στόχοι της είναι διαθέσιμοι.

Μαν. Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0: Τεσσάρα για... τετράδα! (vid)


Τότεναμ

Πέρυσι:
Χρήματα που ξόδεψε τον Γενάρη του 2019: 11.2 εκατ.

Τι χρειάζεται; Ο Μουρίνιο ψάχνει για δεξιό μπακ, στόπερ, κεντρικό χαφ και δημιουργικό παίκτη. Οι τραυματισμοί των Κέιν και Σισοκό δημιούργησαν πιο μεγάλες ανάγκες και ο επιθετικός μπήκε στην κορυφή!

Τι μπορεί να ξοδέψει; Ίσως 30 εκατομμύρια, όπως το 2018 όταν είχε υπογράψει τον Λούκας Μόουρα, η πρώτη προσθήκη μεσούσης της σεζόν τις τελευταίες έξι χρονιές.

Τι παίκτες θέλει; Τους Ατάλ, Άαρονς και Νέιθαν Φέργκιουσον. Είναι μεταξύ των δεξιών μπακ που κοιτάζουν. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον φορ της Μίλαν, τον Πιόντεκ, με τον βρετανικό Τύπο να μιλά για διαδοχικές κρούσεις. Ο Μπέιλ δεν αναμένεται να φύγει από τη Ρεάλ.

Με τι μπορεί να καταλήξει; Ο 19χρονος Φέργκιουσον μπορεί να φύγει από την Γουέστ Μπρόμιτς καθώς τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Οι Ακέ και Μπρούνο Φερνάντες είναι πολύ ακριβοί για την Τότεναμ. Η Μίλαν έχει αρνηθεί δυο προτάσεις για τον Πιόντεκ.

Τότεναμ – Μπράιτον 2-1 (vids)


Άρσεναλ

Πέρυσι: 5η
Χρήματα που ξόδεψε τον Γενάρη του 2019: ΜΗΔΕΝ

Τι χρειάζεται; Ο Κάλουμ Τσέιμπερς είναι εκτός από έξι έως εννέα μήνες. Έτσι η ανάγκη για στόπερ είναι πιο μεγάλη. Ο Αρτέτα ψάχνει άλλον μέσο εκτός από τον Τζάκα, που έχει πει ότι θα μείνει έως το καλοκαίρι.

Τι θα ξοδέψει; Τίποτα. Μάλλον θα κλείσουν δύο παίκτες με δανεισμό έως το καλοκαίρι.

Τι χρειάζεται; Έχουν εντοπίσει από πέρυσι τον Ραμπιό και τον Σουμαρέ. Ο Σουμαρέ είανι ένας άλλος μέσος που έχουν ως στόχο τους αλλά η Λιλ θα ήθελε να τον κρατήσει έως το καλοκαίρι. Ο Ουπαμεκάνο, μπακ της Λειψίας, είναι ένας στόχος κυρίως για το καλοκαίρι.

Με ποιον θα καταλήξει; Η Γιουβέντους δεν δείχνει διάθεση να θέλει να αφήσει τον Ραμπιό με δανεισμό. Οι Ντένις Σουάρεθ και Κάλστρομ που είχαν έρθει με δανεισμούς ήταν μία... καταστροφή.

Άρσεναλ: Τα μικρά και σταθερά βήματα με Αρτέτα


Λίβερπουλ

Τι χρειάζεται; ΤΙΠΟΤΑ

Τι θέλει και τι θα πάρει; Ο αθλητικός διευθυντής, Μάικλ Έντουαρντς, θα κοιτάξει κυρίως για καλοκαιρινά deals. Μετά το deal με τον Τακούμι Μιναμίνο για 7.5 εκατ. από τη Ζάλτσμπουργκ δεν θα αποκτηθεί άλλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για μιναμινο gazzetta"

Λέστερ

Τι θέλει; Ο Μπρένταν Ρότζερς σημείωσε ότι θέλει έναν κεντρικό αμυντικό, ειδικά τώρα που παίζει με τρεις πίσω.

Τι θέλει και τι θα πάρει; Θέλει να διατηρηθεί στην τετράδα και έχουν στόχους τον Ντεμιράλ της Γιουβέντους και τον Κοχ της Φράιμπουργκ.

Νιουκάστλ - Λέστερ 0-3: Πρωτοχρονιά με στυλ και... κατάρα (vid)

Μάντσεστερ Σίτι

Τι θέλει; Έναν στόπερ, έναν εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ. Η αποχώρηση του Κομπανί και ο τραυματισμός του Λαπόρτε έχουν αφήσει την Σίτι χωρίς επαρκείς λύσεις στην άμυνα.

Τι θέλει και τι θα πάρει; Η Σίτι είναι διστακτική στο να μπει δυναμικά στην αγορά. Τσέκαρετον Πάου Τόρες, τον στόπερ της Βιγιαρεάλ, που όμως έχει ρήτρα 55 εκατομμυρίων.

Μπερνάρντο Σίλβα: Η απόλυτη δικαίωση του Πεπ (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα