Υπόθεση Ικάρντι: Μαγεία...

Gazzetta team
Υπόθεση Ικάρντι: Μαγεία...

bet365

Ο Παναγιώτης Παλλαντζάς βλέπει πώς η Γουάντα Νάρα βουλιάζει τον Μάουρο Ικάρντι, αγχώνει την Ιντερ και... γλεντάει τα ιταλικά ΜΜΕ. Και τη στηρίζει τελικά.

Στο πρόσφατο Copa America, το 4ο στην τελευταία 5ετία (θα είναι 5 σε έξι χρόνια του χρόνου για να ξεφτιλιστεί εντελώς ο θεσμός), όλος ο πλανήτης (λέμε τώρα...) παρακολουθούσε την προσπάθεια της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι να λυτρωθεί. Η Αλμπισελέστε φυσικά δεν τα κατάφερε, αλλά όσο το πάλευε, άπαντες είχαν την ευκαιρία να δουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες να βάζει δύο "σημαντικά" γκολ και γενικά να προκαλεί ακόμη και σενάρια για την Μπαρτσελόνα. Αυτά τα γκολ και αυτά τα σενάρια θα έπρεπε να τα προκαλεί ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά αυτός είχε άλλη αποστολή εκείνες τις ημέρες: Να βγάζει φωτογραφίες τη Γουάντα Νάρα στην Μπανγκόκ για να γεμίσει μετά αυτή το Instagram. Ο πρώην αρχηγός της Ιντερ τουλάχιστον πρόλαβε να επισκεφθεί την Απω Ανατολή φέτος, γιατί το εισιτήριο που του έβγαλαν οι Νερατζούρι έλεγε "προορισμός Μιλάνο". Εξω από την εθνική Αργεντινής, έξω από τα πλάνα της Ιντερ για τη νέα σεζόν, έξω από σοβαρά μεταγραφικά σενάρια αφού επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, το όλο θέμα αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί κάθε κατάληξη είναι πιθανή...

Αυτό μάλλον δείχνει ότι τελικά είναι μια αστεία ιστορία, η οποία όμως έγινε τέτοια επειδή έγιναν και γίνονται σοβαρά λάθη. Από παντού. Και δεν ξέρεις και πού πέφτει η μεγαλύτερη ευθύνη. Στον Ικάρντι που έκανε μάνατζερ του τη σύζυγο του ή στην Ιντερ που τον έκανε αρχηγό της; Στους Νερατζούρι που έκαναν συζητήσεις με τη Γουάντα για νέο συμβόλαιο ή στον Αργεντίνο που έβγαλε αυτοβιογραφία στα 23 του; Στην οποία, εν τω μεταξύ, το μοναδικό σημείο που προκάλεσε συζήτηση ήταν αυτό που έγραφε ότι θα φέρει τους φίλους του από την Αργεντινή και θα δουν αυτοί στην Curva Nord τι θα πάθουν... Μιλάμε για τρελά πράγματα, τα οποία έγιναν επειδή οι εμπλεκόμενες πλευρές μάλλον φέρθηκαν ανώριμα. Η Ιντερ πείστηκε πολύ γρήγορα ότι πρέπει να δώσει τα πάντα στον Ικάρντι (τον έκανε αρχηγό και εικόνα της), ο Ικάρντι ότι πρέπει να δώσει τα πάντα στη Γουάντα. Και η Γουάντα τα πάντα (φωτογραφίες, δηλώσεις, θόρυβο γενικά) στον Τύπο. Ετσι, όταν ο Τύπος τα έδωσε κι αυτός όλα, γράφοντας ακόμη και ροζ ιστορίες, τα αποδυτήρια χωρίστηκαν στα δύο, οι Νερατζούρι καθαίρεσαν από αρχηγό τους τον Αργεντίνο και αυτομάτως κατέβασαν και το ποσό αρκετά κάτω από τα 110 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Ακόμη και τα 80 εκατ. ευρώ που θέλει σήμερα ο Μπέπε Μαρότα, είναι μάλλον αδύνατο να τα πάρει από την στιγμή που ο Ικάρντι τέθηκε και εκτός προετοιμασίας, με συνέπεια να ξέρει -εδώ κυριολεκτικά- όλος ο πλανήτης ότι η Ιντερ καίγεται να τον πουλήσει. Να πουλήσει θέλει και ο Φάμπιο Παράτιτσι -και επίσης δυσκολεύεται- τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, αλλά ήταν βασικός στα φιλικά της Γιουβέντους. Γιατί μπορεί και να μείνει τελικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Μπορεί να μείνει και ο Ικάρντι στην Ιντερ; Γιατί όχι; Ο Μαρότα, άλλωστε, όταν επισημοποιούσε ότι είναι εκτός πλάνων, διευκρίνιζε ότι «ένα πράγμα είναι να πούμε ότι ο παίκτης πωλείται, πράγμα που είπαμε, αλλά υπάρχει και συμβόλαιο το οποίο πρέπει όλοι να σεβαστούμε», ενώ σύσσωμα τα ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο Μάουρο τους είπε ότι «δε θέλω να φύγω, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνω μέχρι το 2021 και θα πληρώνομαι χωρίς να παίζω». Τα λόγια του Μπέπε δεν τα πιστεύεις εντελώς, γιατί είναι σίγουρο ότι θέλει πώληση πρώτα για μια καλή plusvalenza (κέρδος από την πώληση), την απειλή του Ικάρντι μπορείς και να την πιστέψεις. Τι λογικό έχεις δει ως τώρα, δηλαδή, για να αποκλείσεις αυτό τώρα; Για να μην αναφέρουμε ότι η Νάρα πόσταρε σήμερα, δύο μέρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου Στίβεν Ζιανγκ ότι «ο Μάουρο είναι καλό παιδί και μας έχει βοηθήσει με σημαντικά γκολ», φώτο με νερατζούρο μαγιό. Αστείο, αλλά όχι για τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία δίνουν τον δικό τους τόνο σε όλα αυτά. Ασπρόμαυρη φωτογραφία η Γουάντα, δηλαδή μπιανκονέρα, άρα πάει Γιουβέντους, βαμμένα γαλάζια μάτια πριν λίγες μέρες άρα πάει στη Νάπολι, μάτια με μικρά ασπρόμαυρα κοσμήματα πάνω τους την επόμενη μέρα από τη σύζυγο και μάνατζερ του Αργεντίνου φορ γιατί, πολύ απλά, μπορεί.

Πριν λίγες εβδομάδες, ένα ταξίδι του Παράτιτσι στην Ιμπιζα σήμανε συναγερμό επειδή εκεί ήταν και η Γουάντα Νάρα. Ανάμεσα στους δυό τους, υποστηρίζουν οι Ιταλοί, υπάρχει feeling, τα λένε καλά. Ετσι, λοιπόν, η Gazzetta dello Sport κυκλοφορεί με ένα δυνατό πρωτοσέλιδο Παράτιτσι-Νάρα, ενώ την ίδια ώρα ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τάζει -όπως κάθε καλοκαίρι- είσοδο και στον κινηματογράφο για την Αργεντίνα, ως πρωταγωνίστρια σε κάμποσες ταινίες. Γιατί να μην κάνει πλάκα μέσα σε όλα αυτά η Γουάντα; Δεν πρόκειται, φυσικά, να πετύχει τίποτα σοβαρό ως μάνατζερ, αν υποθέσουμε ότι τα εννοεί όσα λέει για παραμονή στο χώρο, αλλά σε όλους δίνει αυτή τη στιγμή αυτό που αξίζουν. Τον Ικάρντι τον κάνει όλο και πιο φθηνό για τους μνηστήρες, την Ιντερ την εκθέτει το να την έχει δίπλα της και αυτό ο Μαρότα το ξέρει και γι' αυτό θέλει να την ξεφορτωθεί, τον Τύπο τον κάνει όλο και πιο ασόβαρο ή αναξιόπιστο, αφού έχουν γραφτεί όλα τα πιθανά και απίθανα. Κάποιο από όλα αυτά, στο τέλος, δεν μπορεί, θα γίνει.

Το θέμα είναι τι. Η Γιουβέντους θέλει τον Ικάρντι επειδή ξέρει ότι μπορεί να τον πάρει με πολύ λιγότερα από τα 110 εκατ. ευρώ της ρήτρας (έστω για ομάδες εκτός Ιταλίας), η Νάπολι τον θέλει επειδή θα της εγγυηθεί γκολ και παράλληλα θα είναι και επικοινωνιακά δυνατή κίνηση, ο Αντόνιο Κόντε με την πρώτη μικρή γκρίνια του (τίποτα νέο, το είχε κάνει και σε Γιούβε ή Τσέλσι) πιέζει τον Μαρότα να κινηθεί πιο γρήγορα. Παράλληλα, οι Μπιανκονέρι εμφανίζονται να συζητούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ενδεχόμενο ανταλλαγής Ντιμπάλα-Λουκάκου, οι Παρτενοπέι εμφανίζονται να μη βιάζονται ασχολούμενοι με Πεπέ ή Χάμες, ο Κόντε δοκιμάζει στην επίθεση τον Πέρισιτς, ο οποίος δεν του κάνει στο 3-5-2. Μια κατάσταση πολύ μπερδεμένη, στην οποία μπορεί να συμβούν τα πάντα στο τέλος. Ειδικά αν η Γουάντα Νάρα είναι έγκυος στο 6ο παιδί της, τρίτο από τον Ικάρντι. Γιατί κάτι τέτοιο, όπως έγραψαν φυσικά οι Ιταλοί, μπορεί να ανατρέψει τα πάντα...

 

Τελευταία Νέα