Champions League – Φάση των «16»: Ψήφισε τους νικητές των οκτώ ζευγαριών (poll)

Gazzetta team
Champions League – Φάση των «16»: Ψήφισε τους νικητές των οκτώ ζευγαριών (poll)

bet365

Η κλήρωση των «16» του Champions League έβγαλε άκρως αμφίρροπα ζευγάρια στον δρόμο προς τα προημιτελικά και μέσω του poll του gazzetta.gr μπορείτε να ψηφίσετε τις οκτώ ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν, το μεγάλο ενδιαφέρον για το φετινό Champions League, όμως, τώρα αρχίζει. Μετά και την κλήρωση των «16», τα ζευγάρια που προέκυψαν υπόσχονται φοβερές και αμφίρροπες ως επί το πλείστον «μάχες» στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου, με φόντο μια θέση στα προημιτελικά.

Μπορεί να απουσιάζει η απόλυτη κόντρα παραδοσιακών μεγαθηρίων, αλλά το Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν με το ιστορικό του, τα μεταγραφικά σίριαλ που τις συνδέουν και τα αγωνιστικά «αινίγματα» των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν φαντάζει ως η πιο μεγάλη αναμέτρηση. Ανάλογα, το Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι θα αποτελέσει crash test για την αμυντικογενή ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε και το επιθετικό οπλοστάσιο που διαθέτει στα χέρια του ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ούτε, βέβαια, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εύκολο έργο κόντρα στην Αταλάντα, ούτε φυσικά και η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην απαστράπτουσα φέτος Γκλάντμπαχ, που συμμετέχει για πρώτη φορά στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα «φώτα» θα εστιάσουν έντονα επίσης στη σούπερ «μονομαχία» Λειψίας και Λίβερπουλ, με το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να προετοιμάζεται για έναν ακόμη θρίαμβο κόντρα σε κολοσσό της Premier League και την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ οπωσδήποτε να μην έχει στα πλάνα της δεύτερο σερί αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των νοκ-άουτ.

Ωστόσο, επειδή ο καιρός ακόμη αργεί για να θαυμάσουμε επί χόρτου τις οκτώ υπέρ-θεαματικές κόντρες (16-17/2 τα πρώτα ματς στις έδρες των ανίσχυρων, 9-10/3 οι ρεβάνς), το gazzetta.gr στήνει το πρώτο poll για να καταγράψει τον «σφυγμό» και τα πρώτα φαβορί που προκύπτουν μετά την κλήρωση. Λάβετε μέρος και ψηφίστε τον νικητή του καθενός από τα 8 ζευγάρια!

Loading...
 

Τελευταία Νέα