Οι 10 κλεισμένες μεταγραφές ενόψει καλοκαιριού

Οι 10 κλεισμένες μεταγραφές ενόψει καλοκαιριού

bet365

Ζιγιέχ στην Τσέλσι, Κουλουσέφσκι στην Γιουβέντους, Νίμπελ στην Μπάγερν και άλλοι πολλοί στα μεταγραφικά «προσεχώς» ενόψει καλοκαιριού. Το PlanetFootball παρουσιάζει τους 10 παίκτες που ετοιμάζονται για μετακόμιση.

Εν μέσω πανδημίας και των συσκέψεων για το πώς θα βγει η σεζόν, υπάρχουν οι ομάδες που αγχώνονται για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου. Υπάρχουν, βέβαια κι άλλες που περιμένουν ήδη το… delivery με τις πρόωρες αγορές τους, δίχως να γνώριζαν πόσο τυχερές ήταν όταν ολοκλήρωναν τα deal, πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός και μεταξύ πολλών άλλων, η μεταγραφική περίοδος τεθεί σε καθεστώς αβεβαιότητας.

Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, δεν είναι λίγες οι μεταγραφές που έχουν ήδη «κλείσει» και οι παίκτες που έχουν ήδη βγάλει εισιτήρια με νέο προορισμό για το καλοκαίρι. Το αν οι μετατροπές στην τρέχουσα περίοδο, που περνάει από… σαράντα κύματα και στενεύει οικονομικά τις ομάδες θα προκαλέσουν επιπλοκή στις δικές τους περιπτώσεις μοιάζει αμφίβολο, αλλά προς το παρόν σίγουρα κανείς δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει.

Για αυτό, το PlanetFootball παρουσιάζει τις 10 αξιοσημείωτες μετακινήσεις που θα δούμε προσεχώς, όταν με το καλό εκκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά.

Χακίμ Ζιγιέχ

Από Άγιαξ σε Τσέλσι

40.000.000 ευρώ

Ντέγιαν Κουλουσέφσκι

Από Πάρμα (δανεικός) σε Γιουβέντους

35.000.000 ευρώ

Αλεξάντερ Νίμπελ

Από Σάλκε σε Μπάγερν Μονάχου

Ελεύθερος

Φρανσίσκο Τρινκάο

Από Μπράγκα σε Μπαρτσελόνα

31.000.000 ευρώ

Έβερ Μπανέγα

Από Σεβίλλη σε Αλ Σαμπάμπ

Ελεύθερος

Αντρέα Πετάνια


Από ΣΠΑΛ σε Νάπολι

17.000.000 ευρώ

Πεδρίνιο

Από Κορίνθιανς σε Μπενφίκα

20.000.000 ευρώ

Πέδρι

Από Λας Πάλμας σε Μπαρτσελόνα

6.500.000 ευρώ

Αμίρ Ραχμάνι

Από Βερόνα σε Νάπολι

14.000.000 ευρώ

Γιόσεπ Μαρτίνεθ

Από Λας Πάλμας σε Λειψία

2.500.000 ευρώ

 

Τελευταία Νέα