Μπαπέ, Ρονάλντο, Μουρίνιο, Ίμπρα: 15 σούπερ σταρ επιλέγουν 11άδες, ποια είναι η καλύτερη; (poll)

Μπαπέ, Ρονάλντο, Μουρίνιο, Ίμπρα: 15 σούπερ σταρ επιλέγουν 11άδες, ποια είναι η καλύτερη; (poll)

bet365

Ομάδες που μοιάζουν άτρωτες, σε 15 διαφορετικές εκδοχές. Το PlanetFootball σας καλεί να ψηφίσετε την κορυφαία ενδεκάδα, όπως την επέλεξαν ορισμένοι σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όταν πρόκειται για τους καλύτερους των καλύτερων, παρατεταγμένους σε μια αρχική ενδεκάδα, κάθε ποδοσφαιρόφιλος γουστάρει να βάζει την φαντασία του να «οργιάζει» και να χρίζεται αρχιτέκτονας σε «μυθικά» σύνολα. Αυτή η διαδικασία, όμως, αποκτά άλλη διάσταση όταν αναλαμβάνουν την επιλογή οι ίδιοι οι παίκτες που κάποτε χωρέσαμε σε μια ανίκητη εντεκάδα.

Κάθε φορά που ένας σούπερ σταρ του παρελθλόντος ή του παρόντος καλείται να ονομάσει τους 11 εκλεκτούς του γίνεται είδηση. Τώρα, η σκοπιά αλλάζει και ήρθε η ώρα για συγκρίσεις ανάμεσα στις ιδανικές εντεκάδες που παρουσίασαν ονόματα όπως ο Ρονάλντο, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο Ραούλ, ο Κάρλες Πουγιόλ, κλπ. Είτε πρόκειται για παίκτες-ινδάλματα, είτε για συμπαίκτες κάποτε στην καριέρα τους, ή τους πιο δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισαν. Σε ένα σύνολο 15 fantasy ομάδων που μοιάζουν «άτρωτες» μεταξύ τους.

Σειρά σας λοιπόν να συμμετάσχετε στο poll του PlanetFootball και να αναδείξετε την ενδεκάδα που θα βραβεύατε με άριστα «10».

Πηγή: Marca

 

Τελευταία Νέα