«Χρόνια πολλά Κριστιάνο»: Χαρούμενα… 35 με εορταστικό κουίζ!

Gazzetta team
«Χρόνια πολλά Κριστιάνο»: Χαρούμενα… 35 με εορταστικό κουίζ!

bet365

Σκοράρει όπως πάντα, λάμπει όπως πάντα και στα 35 του δεν διαφέρει κατά πολύ από όταν έπιασε τα πρώτα… άντα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γενέθλια και ακολουθεί quiz για δυνατούς λύτες, 100%... CR7.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λισαβόνα. Μάντσεστερ. Μαδρίτη. Τορίνο. Ίδιο έργο, ίδιος πρωταγωνιστής, για περισσότερα από 15 χρόνια. Η ποδοσφαιρική του καριέρα θα μπορούσε να είναι αιώνιο ταξίδι στον χωροχρόνο. Το άστρο του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να φωτίζει το ποδόσφαιρο του χθες και του σήμερα. Θα το κάνει και αύριο. Διότι ακόμα και στα 35 του χρόνια, υπόσχεται ένα νέο ρεκόρ, μια νέα παράσταση, έναν επιπρόσθετο λόγο να τον αγαπάς, να τον μισείς ή να αγαπάς να τον μισείς.

Ο ένας και μοναδικός «CR7» γεννήθηκε σαν σήμερα το 1985 στην Φουνσάλ της Μαδέιρα, σβήνει 35 κεράκια στην τούρτα, αλλά παραμένει ο μεγαλύτερος σταρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, «μιλώντας» παράλληλα στο χορτάρι με τις ανεξάντλητες επιδόσεις του.

Όποιος δηλώνει πιστός οπαδός του, ή απλά θέλει να αποδείξει πως ξέρει τα πάντα γύρω από τους κορυφαίους, καλείται να… προσέλθει στο quiz του gazzetta, αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πορτογάλο μύθο.

 

Τελευταία Νέα