Τσιτσαρίτο: Ο φορ που μιλάει στο τέλος

Τσιτσαρίτο: Ο φορ που μιλάει στο τέλος

bet365

Μετά από μια δεκαετία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Μεξικανός επιθετικός πηγαίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε παιχνίδια, που ο Τσιτσαρίτο σκόραρε στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (Τσάμπιονς Λιγκ)
Το παρθενικό γκολ του Μεξικανού στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν καθοριστικό για τους «μπέμπηδες». Τη σεζόν 2010-11, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, ο Φέργκιουσον τον έριξε στο παιχνίδι στο 75’ και δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιτσαρίτο το δικαίωσε. Από ασίστ του νυν παίκτη του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο Μεστάγια.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 4-3 (Πρέμιερ Λιγκ)
Τρεις φορές προηγήθηκαν στο Ολντ Τράφορντ οι «ανθρακωρύχοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ισάριθμες φορές οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση. Η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, στη Boxing Day της σεζόν 2012-13, όδευε προς την ισοπαλία, όμως στο 90ο λεπτό ο Τσιτσαρίτο διαμόρφωσε το τελικό 4-3 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 (Τσάμπιονς Λιγκ)
Ο ίδιος το έχει χαρακτηρίσει ως το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα του. Οι πολλές απουσίες που είχε η «βασίλισσα» στο δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσαν φανέλα βασικού στον Τσιτσαρίτο. Στο 88’ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, έστειλε τη Ρεάλ στα ημιτελικά.

Μάιντς – Λεβερκούζεν 2-3 (Μπουντεσλίγκα)
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, τη σεζόν 2016-17. Η Μάιντς προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Τσιτσαρίτο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια και στις δύο περιπτώσεις. Ο Μεξικανός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έφτασε στο χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για τη Λεβερκούζεν.

Γουέστ Χαμ – Χάντερσφιλντ 4-3 (Πρέμιερ Λιγκ)
Την απόλυτη έκπληξη ήταν έτοιμη να κάνει η ουραγός της βαθμολογίας, Χάντερσφιλντ, καθώς μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου προηγούταν με 1-3. Ο Τσιτσαρίτο, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 46’, ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους. Μετά το 2-3 από τον Ογκμπόνα, ο Μεξικανός σκόραρε δύο φορές στο φινάλε (84’, 90’) και έδωσε στη Γουεστ Χαμ τη νίκη με 4-3, στο ματς της 31ης αγωνιστικής της σεζόν 2018-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα