Γκαμπιγκόλ: Από φιάσκο σε killer!

Γκαμπιγκόλ: Από φιάσκο σε killer!

Gazzetta team
Γκαμπιγκόλ: Από φιάσκο σε killer!

bet365

Ο Γκαμπιγκόλ είχε γίνει περίγελος στην Ίντερ, όμως με τις εμφανίσεις του με την Φλαμένγκο σώζει την καριέρα του.

Η Φλαμένγκο κέρδισε την Γκρέμιο και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Libertadores. Δύο από τα γκολ των νικητών πέτυχε ο Γκαμπιγκόλ. Έκπληξη; Για όσους παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες τον Βραζιλιάνο επιθετικό όχι. Ο 23χρονος άσος έχει πετύχει 19 γκολ σε 20 ματς στο Μπραζιλεϊράο, 2 σε 4 ματς στο Κύπελλο και 7 σε 11 στο Libertadores!

Και να σκεφτεί κανείς ότι η Ίντερ, που πριν λίγα χρόνια είχε ξοδέψει 30 εκατ. ευρώ για την αποκτήσει, απλά μάλλον έχει ξεχάσει ότι... υπάρχει. Με 1 γκολ σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα, την κόντρα του με τον Φρανκ Ντε Μπουρ, που είχε αμφισβητήσει μέχρι και τη νοοτροπία του, και τον χλευασμό όλων αποχώρησε, επέστρεψε στην πατρίδα του και δείχνει ξανά τι μπορεί να κάνει.

Όπως αποκάλυψε το Sky Sports άνθρωπος της Τότεναμ, που είχε βρεθεί στον ημιτελικό με την Γκρέμιο, εντυπωσιάστηκε ακόμη περισσότερο και από τον Εβέρτον, που απασχολεί μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες από το περασμένο καλοκαίρι. Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ίντερ αγωνίστηκε αρχικά στην Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού με τα ίδια αποτελέσματα (μόλις 1 γκολ και αυτό στο Κύπελλο), πριν φορέσει τη φανέλα της Σάντος λίγους μήνες αργότερα.

Εκεί ήταν που βρήκε ξανά τον εαυτό του με 18 γκολ σε 35 παιχνίδια. Βέβαια, κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα. Με την Φλαμένγκο, όμως, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τώρα, η βραζιλιάνικη ομάδα προσφέρει 22 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, με τους νερατζούρι να ζητάνε τα χρήματα που είχαν ξοδέψει: 30. «Υπάρχει προσφορά από ομάδα της Αγγλίας, όμως δεν θέλει να πάει εκεί. Θέλει να μείνει στην Φλαμένγκο», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του στο FOX. Η κλήση του στην εθνική ομάδα είναι λογική συνέπεια των εμφανίσεών του.

Στον μεγάλο τελικό με την Ρίβερ Πλέιτ στις 23 Νοεμβρίου θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και να χρηματοδοτήσει τη δική του μεταγραφή, που φαίνεται τόσο πολύ να θέλει. Ο νικητής θα βάλει στα ταμεία του περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ. Ο Γκαμπιγκόλ είναι από τους λίγους παίκτες που δείχνει να σώζει σε τόσο μικρή ηλικία μία καριέρα που έμοιαζε απλά κατεστραμμένη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα