Όταν στο τέλος «καθαρίζει» ο Ιγκουαΐν

Όταν στο τέλος «καθαρίζει» ο Ιγκουαΐν

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε στα τελευταία λεπτά το νικητήριο γκολ της Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Ίντερ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε περιπτώσεις που ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έδωσε σημαντική νίκη στην ομάδα του με κάποιο τέρμα στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 4-3 (12/5/2007)
Μόλις το δεύτερο γκολ του Αργεντινού επιθετικού με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν... μισός τίτλος. Η «βασίλισσα» ισοβαθμούσε με την Μπαρτσελόνα και στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής παραλίγο να προκληθεί «έμφραγμα» στο Μπερναμπέου. Η Εσπανιόλ βρέθηκε να προηγείται με 1-3, όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, η Ρεάλ έφερε τούμπα τα ματς. Με γκολ στο 89’, ο Ιγκουαΐν ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Μαδριλένους και τους κράτησε στην κορυφή.

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (4/5/2008)
Ένα ακόμη «σημαδιακό» γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τη φανέλα του Ρεάλ, που ήρθε στο τέλος του αγώνα. Η «βασίλισσα» ήθελε τη νίκη στην έδρα της Οσασούνα, στο ματς της 35ης αγωνιστικής, προκειμένου να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Μέχρι το 88’, οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ, όμως μετά την ισοφάριση από τον Ρόμπεν, ο Ιγκουαΐν στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας στην ομάδα του και μαθηματικά τον τίτλο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (18/10/2008)
Μπορεί ένα παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος να μην κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του τίτλου, όμως ένα “Derbi Madrileño” έχει πάντα τη δική του βαρύτητα. Η Ατλέτικο ισοφάρισε τη Ρεάλ στο 90’, όμως η «βασίλισσα» των δέκα ποδοσφαιριστών κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το Βιθέντε Καλντερόν, χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκουαΐν στο 97ο λεπτό!

Νάπολι – Ίντερ 1-0 (4/2/2015)
Οι «νερατζούρι» είναι από τους αγαπημένους αντιπάλους του Ιγκουαΐν από τότε που ο ίδιος ήταν ποδοσφαιριστής της Νάπολι. Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας, ο Αργεντινός φορ είχε δώσει στους «παρτενοπέι» την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Στο μεταξύ τους νοκ άουτ ματς, είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ίντερ – Γιουβέντους 2-3 (28/4/2018)
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η «Μεγάλη Κυρία» άλωσε το Σαν Σίρο με γκολ του Ιγκουαΐν στο φινάλε του αγώνα. Πριν τις αναμετρήσεις της 35ης αγωνιστικής, η Γιουβέντους ήταν ένα βαθμό πάνω από τη Νάπολι και ήθελε μόνο νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ. Μέχρι το 87’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-1, όμως το αυτογκόλ του Σκρίνιαρ και η κεφαλιά του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 89’ έδωσαν στους φιλοξενούμενους τη νίκη με 2-3 και σημαντικό προβάδισμα τίτλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα