Η ώρα του Χάμες

Η ώρα του Χάμες

Gazzetta team
Η ώρα του Χάμες

bet365

Ο Χάμες Ροδρίγκες εντυπωσίασε με την Μάιντς και άνοιξε ξανά η συζήτηση για το αν πρέπει η Μπάγερν να ολοκληρώσει την αγορά του από την Ρεάλ.

Το παιχνίδι με την Μάιντς είχε τελειώσει και ο Χάμες Ροδρίγκες, που είχε βγει στο 73’, μπήκε ξανά στον αγωνιστικό για να πάρει τη μπάλα. Την είχε αγκαλιά και χαιρόταν σαν μικρό παιδί. Ήταν, άλλωστε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τα μισά τέρματα της ομάδας του. Όπως έφευγε για τα αποδυτήρια το κοινό των Βαυαρών τον αποθέωσε και εκείνος, κάνοντας μία πιρουέτα από τη χαρά του, μπήκε στις κατακόμβες της Allianz Arena.

Όπως είναι λογικό τα πάντα είχαν να κάνουν με τον Κολομβιανό μετά το 6-0 που κάνει την Μπάγερν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Έχοντας ήδη χτίσει πολύ καλύτερη διαφορά για την Ντόρτμουντ και στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μόναχο στις αρχές του Απρίλη θα παίζει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα. Αυτό που τράβηξε όλο το ενδιαφέρον είναι το πότε η Μπάγερν θα αποφασίσει αν θα τον κάνει δικό της, έχοντας τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Ρεάλ μέχρι τις 15 Ιουνίου.

«Νιώθω πολύ καλά», τόνισε ο ίδιος ο Χάμες στην πρώτη του συνέντευξη στη μικτή ζώνη. Βέβαια, δεν μπορούσε να απαντήσει αν θα μείνει ή αν θα επιστρέψει στην Μαδρίτη, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, και από εκεί πιθανότατα για κάπου αλλού μετά την επιστροφή του Ζιντάν. Έχει αποφασιστεί, λοιπόν, κάτι; «Όχι, όχι», ξεκαθάρισε ο Κολομβιανός, που πρώτα πρέπει να περιμένει την απόφαση της Μπάγερν, με την οποία θα συζητήσει κάπου στο τέλος της σεζόν. «Τώρα, έχουν μείνει πολύ σημαντικά παιχνίδια», ολοκλήρωσε.

Την ίδια στιγμή όλοι θυμήθηκαν κάποια από τα πράγματα που μπορεί να κάνει. Γιατί ο Χάμες έχει κάνει κάποια εκπληκτικά παιχνίδια με τη φανέλα των Βαυαρών, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει κάνει με διάρκεια. «Συνολικά, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής», σχολίασε ο Χένες. «Στο τέλος, ο προπονητής πρέπει να μας πει τι θέλει».

Την ίδια στιγμή ο Ρουμενίγκε πήρε ξεκάθαρη στάση υπέρ της παραμονής του σε δηλώσεις του στην Abendzeitung München, ενώ ο Σαλιχάμιτζις εκνευρίστηκε όχι επειδή ρωτήθηκε για το θέμα, αλλά γιατί η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με τις δηλώσεις του Χένες. «Στο τέλος, θα κάτσουμε να συζητήσουμε εγώ, ο Χένες, ο Ρουμενίγκε και ο Κόβατς. Είμαστε η Μπάγερν και έτσι λειτουργούμε», ολοκλήρωσε, με τον γερμανικό Τύπο να δίνει σε κάποιες περιπτώσεις ίσως υπερβολικές διαστάσεις στον εκνευρισμό του.

Προς το παρόν, λοιπόν, μπορεί οι δύο άνδρες της διοίκησης να δείχνουν να παίρνουν ξεκάθαρη θέση, όμως ο τεχνικός διευθυντής και ο Νίκο Κόβατς τηρούν στάση αναμονής, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να παρθεί η σωστή απόφαση για όλες τις πλευρές. Και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέχρι η Μπάγερν να κλείσει τη σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος για εκείνον και για το ότι πέτυχε τρία γκολ», θα πει ο Κροάτης στην κάμερα του Sky. Η σχέση τους θεωρούταν για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν προβληματική. Αυτό ίσως να ήταν απόρροια των βαθύτερων προβλημάτων στην Μπάγερν, που τώρα, στην Bundesliga τουλάχιστον, έχουν εξαφανιστεί. Ο Κολομβιανός είχε πει ότι η σχέση τους είναι καθαρά «επαγγελματική». Τώρα, λοιπόν, μήπως έχει αλλάξει κάτι στις Αλκυονίδες μέρες που ζουν οι Βαυαροί. «Μαζί του μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους», σχολίασε και απλά έφυγε με την μπάλα αγκαλιά...

 

Τελευταία Νέα