Μαρουάν Φελαϊνί: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Μαρουάν Φελαϊνί: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Μαρουάν Φελαϊνί: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

bet365

Για μία ακόμη φορά ο Βέλγος μέσος έδωσε τη λύση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται όλα τα γκολ του Φελαϊνί στα τελευταία λεπτά, που έχουν λυτρώσει την ομάδα του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι 2-2 (25/9/2018)
Τρίτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας και οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν με δέκα παίκτες στο 67’ (αποβολή Ρομέρο), με το σκορ στο 1-1. Η Ντέρμπι εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ και όλα έδειχναν πως θα έφευγε με τη νίκη-πρόκριση με 1-2. Ωστόσο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φελαϊνί με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Παρόλα αυτά, το γκολ του Βέλγου δεν ήταν αρκετό για την Γιουνάιτεντ, καθώς αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (και εκεί σκόραρε ο Φελαϊνί). Ο – τότε – αφάνας, όμως, είχε κάνει τη δουλειά του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 2-1 (29/4/2018)
Στο παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής, που έκανε ντεμπούτο ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ο Μαρουάν Φελαϊνί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ όδευαν ολοταχώς για το 1-1, ώσπου στο 91’ ο Βέλγος μέσος έδωσε τη λύση στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 2-1. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε και μαθηματικά στους «μπέμπηδες» το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (9/5/2015)
Για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν το +4 που είχαν από την πέμπτη Λίβερπουλ, στη μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας παραλίγο να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Λουίς Φαν Χααλ, καθώς είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και η Γιουνάιτεντ «φλέρταρε» με την γκέλα. Ο από μηχανής Θεός, Μαρουάλ Φελαϊνί, έδωσε τη λύση στην ομάδα του, καθώς με κεφαλιά – τι άλλο; - στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, το οποίο, σε συνδυασμό με το Χ της Λίβερπουλ, έβγαλε τους «μπέμπηδες» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα