Οι τρεις «σωματοφύλακες» της Μπάγερν

Οι τρεις «σωματοφύλακες» της Μπάγερν

Οι τρεις «σωματοφύλακες» της Μπάγερν

bet365

Ρόμπεν, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι βρήκαν δίχτυα στο 5-1 επί της Μπενφίκα και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται όλα τα παιχνίδια που σκόραραν και οι τρεις άσοι της Μπάγερν.

Ρόμα – Μπάγερν 1-7 (21/10/2014)
Οι Βαυαροί έκαναν «πάρτι» στον πέμπτο όμιλο, απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για την τρίτη αγωνιστική ταξίδεψαν στην Ρώμη, με το τελικό 1-7 επί της Ρόμα να αποτελεί τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρόμπεν σημείωσε δύο τέρματα, Λεβαντόφσκι και Ριμπερί από ένα, ενώ δίχτυα βρήκαν επίσης Γκέτσε, Μίλερ και Σακίρι.

Μπάγερν – Αμβούργο 8-0 (14/2/2015)
Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία το Αμβούργο αποτελεί τον καλύτερο «πελάτη» της Μπάγερν στο Μόναχο, αφού τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει δεχθεί 52 (!) τέρματα. Για την 21η αγωνιστική της σεζόν 2014-15, το τελικό σκορ έγραψε 8-0, με τον Ρόμπεν να σημειώνει δύο τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Λεβαντόφσκι και Ριμπερί. Τα υπόλοιπα γκολ των Βαυαρών ήρθαν από τους Μίλερ (2) και Γκέτσε (2).

Πάντερμπορν – Μπάγερν 0-6 (21/2/2015)
Μία εβδομάδα μετά την 8άρα στο Αμβούργο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνέχισε να είναι “on fire”. Θύμα αυτή τη φορά ήταν η Πάντερμπορν, στην παρθενική της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Λεβαντόφσκι και Ρόμπεν πέτυχαν δύο γκολ, ενώ ο Ριμπερί έστειλε μια φορά την μπάλα στα δίχτυα. Ενδιάμεσα, ο Βάιζερ είχε σημειώσει το πέμπτο γκολ της Μπάγερν.

Μπάγερν – Κολωνία 4-1 (27/2/2015)
Το εκπληκτικό σερί των Ρόμπεν, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι συνεχίστηκε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, με την Κολωνία να... πληρώνει τη «μανία» της επιθετικής τριπλέτας των Βαυαρών. Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ, για να παραδώσει τη σκυτάλη – κατά σειρά – στους Ριμπερί, Ρόμπεν και Λεβαντόσκφι.

Μπάγερν –Ντόρτμουντ 4-1 (8/4/2017)
Το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο οι τρεις «σωματοφύλακες» των Βαυαρών σημείωσαν όλα τα γκολ της ομάδας τους. Το ματς απέναντι στην Ντόρτμουντ, για την 28η αγωνιστική, ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, αφού Ριμπερί, Λεβαντόφσκι (2) και Ρόμπεν έκαναν «πάρτι» στην άμυνα των Βεστφαλών, για το τελικό 4-1.

Μπάγερν –Αμβούργο 6-0 (10/3/2018)
Το γνωστό «θύμα» των Βαυαρών στην Αλιάνζ Αρίνα είδε για μία ακόμη φορά τους Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν και Ριμπερί να κάνουν ό,τι θέλουν στην άμυνά του. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πολωνός επιθετικός, που έκανε χατ-τρικ (έχασε και πέναλτι), με τους Ρόμπεν και Ριμπερί (2) να βάζουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, σε ένα ακόμη παιχνίδι που οι τρεις τους πέτυχαν όλα τα γκολ της Μπάγερν.

 

Τελευταία Νέα