Συμπαίκτες με «Ρόνι», CR7 και Μέσι

Συμπαίκτες με «Ρόνι», CR7 και Μέσι

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές, που «είχαν την τύχη» να αγωνιστούν στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ροναλντίνιο.

Ντέκο
Μία συνέντευξή του αυτή την εβδομάδα άναψε «φωτιές». Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος ρωτήθηκε ποιος από τους Μέσι και Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος, με τον ίδιο να απαντά πως καλύτερος και από τους δύο πρώην συμπαίκτες του ήταν ο – επίσης πρώην συμπαίκτης του – Ροναλντίνιο. Το 2004, ο Ντέκο πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, όπου ήδη βρισκόταν ο Ροναλντίνιο, ενώ την ίδια χρονιά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και ο Λιονέλ Μέσι. Όλοι μαζί αγωνίστηκαν μέχρι το 2008, ενώ σε όλο αυτό το διάστημα ο Ντέκο ήταν και συμπαίκτης με τον Κριστιάνο στην εθνική Πορτογαλίας. Με τους δυο τους να βιώνουν τον «εφιάλτη» της εθνικής Ελλάδος στο Euro 2004.

Γκάμπριελ Χάιντσε
Χάιντσε και Ροναλντίνιο πήγαν το 2001 στην Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίστηκαν μαζί για δύο χρόνια. Το 2003, ο Βραζιλιάνος αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα και ένα χρόνο μετά ο Αργεντινός αμυντικός πήρε μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στους «μπέμπηδες» βρισκόταν ήδη ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους δυο τους να είναι συμπαίκτες την τριετία 2004-2007. Για λίγες ημέρες Ρονάλντο και Χάιντσε συνυπήρξαν και στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως λίγο μετά την άφιξη του Πορτογάλου στο Μπερναμπέου, αποχώρησε ο Αργεντινός για την Μαρσέιγ. Σε όλη αυτή την περίοδο ο Χάιντσε ήταν μέλος της εθνικής Αργεντινής και συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2006, 2010).

Χένρικ Λάρσον
Μέχρι τα 33 του δεν είχε αγωνιστεί ποτέ σε top class ευρωπαϊκό σύλλογο και ούτε είχε για συμπαίκτη κάποιον από τους τρεις αστέρες. Αυτό έγινε για πρώτη φορά το 2004, όταν πήρε μεταγραφή από την Σέλτικ στην Μπαρτσελόνα. Για δύο χρόνια ο Σουηδός επιθετικός αγωνίστηκε μαζί με τους Μέσι και Ροναλντίνιο και μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2006, ο ίδιος επέτρεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να ολοκληρώσει την καριέρα του. Λίγους μήνες αργότερα, ήρθε μια πρόταση δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς την Χέλσινγκμποργκ, με τον Λάρσον να μετακομίζει στο Ολντ Τράφορντ, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2007 και να γίνεται συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Τελευταία Νέα