Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

Gazzetta team
Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

bet365

Σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για ανανέωση μέχρι το 2016 ήρθε ο ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως ο 31χρονος φορ θα είναι κάτοικος Τούμπας μέχρι τα... γεράματα!

Σε νέα επαφή που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο «δικέφαλος του Βορρά» και ο διεθνής στράικερ τα βρήκαν σε όλα ώστε να πορευτούν μαζί για μία ακόμα τετραετία.

Η συμφωνία που υπήρξε ήταν μόνο προφορική αλλά δεν θα αργήσουν να τελειώσουν και τα διαδικαστικά, κλείνοντας έτσι οριστικά το θέμα της παραμονής του Σαλπιγγίδη στον σύλλογο της Θεσσαλονικής.

Ο Σάλπι συμφώνησε με μειωμένες αποδοχές και βρέθηκε λύση και για τις 900.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης, καθώς επίσης και για το ύψους του νέου συμβολαίου του μέχρι το 2016, το οποίο θα δεχτεί όπως όλα δείχνουν «ψαλίδι».

Συγκεκριμένα, παλαιότερα είχε γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη, αλλά ο διεθνής φορ ζητούσε τετραετές. Ετσι, η ΠΑΕ είχε καταθέσει εναλλακτική πρόταση για τετρεαετές με πολύ χαμηλές απολαβές τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED