Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

Gazzetta team
Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

bet365

Σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για ανανέωση μέχρι το 2016 ήρθε ο ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως ο 31χρονος φορ θα είναι κάτοικος Τούμπας μέχρι τα... γεράματα!

Σε νέα επαφή που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο «δικέφαλος του Βορρά» και ο διεθνής στράικερ τα βρήκαν σε όλα ώστε να πορευτούν μαζί για μία ακόμα τετραετία.

Η συμφωνία που υπήρξε ήταν μόνο προφορική αλλά δεν θα αργήσουν να τελειώσουν και τα διαδικαστικά, κλείνοντας έτσι οριστικά το θέμα της παραμονής του Σαλπιγγίδη στον σύλλογο της Θεσσαλονικής.

Ο Σάλπι συμφώνησε με μειωμένες αποδοχές και βρέθηκε λύση και για τις 900.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης, καθώς επίσης και για το ύψους του νέου συμβολαίου του μέχρι το 2016, το οποίο θα δεχτεί όπως όλα δείχνουν «ψαλίδι».

Συγκεκριμένα, παλαιότερα είχε γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη, αλλά ο διεθνής φορ ζητούσε τετραετές. Ετσι, η ΠΑΕ είχε καταθέσει εναλλακτική πρόταση για τετρεαετές με πολύ χαμηλές απολαβές τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα