Κολυμπάμε Μαζί: «Αλλάζουμε τα δεδομένα χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς»

Gazzetta team
Κολυμπάμε Μαζί: «Αλλάζουμε τα δεδομένα χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς»

bet365

Η ανακοίνωση της παράταξης "Κολυμπάμε Μαζί" του Κυριάκου Γιαννόπουλου η οποία διεκδικεί την διοίκηση της ΚΟΕ στις εκλογές της 29ης Μαρτίου.

Με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου η παράταξη "Κολυμπάμε Μαζί" του Κυριάκου Γιαννόπουλου η οποία επιδιώκει μέσα από τις εκλογές της 29ης Μαρτίου να διοκήσει την ΚΟΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική περίοδος που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, οδηγεί σε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας όπου δεν υπάρχει μόνος ένας υποψήφιος πρόεδρος.

Από τον Ιούλιο έως σήμερα, η κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» σεβόμενη τον μόχθο αθλητών, προπονητών και σωματείων άκουσε τους προβληματισμούς, τις απόψεις αλλά και τις προτάσεις για το παρόν και το μέλλον των αθλημάτων του Υγρού Στίβου.

Παράλληλα ήταν η πρώτη κίνηση, που παρουσίασε Πρόγραμμα, Στόχους και Χρονοδιάγραμμα. Κατά γενική ομολογία ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών και γέμισε ελπίδες για καλύτερες μέρες σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Εμείς όλοι στην κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», βγαλμένοι από τα σπλάχνα του σωματειακού αθλητισμού, σεβαστήκαμε την απερχόμενη διοίκηση και εστιάσαμε τον λόγο μας στην επόμενη μέρα.

Θέλουμε να γεμίσουν οι πισίνες με παιδιά και να κάνουμε το κολύμπι το πρώτο άθλημα για όλα τα Ελληνόπουλα.

Θέλουμε να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τους Πρωταθλητές μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις να πάνε ψηλά και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους.

Αλλάζουμε τα δεδομένα σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Με Όραμα, Πρόγραμμα και Εμπειρία ανοίγουμε, νέους ορίζοντες για τα αθλήματα του Υγρού Στίβου.

ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Κυριάκος ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣ ΚΟΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαθεσόπουλος: «Θα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να προσφέρω»

 

Τελευταία Νέα