Διαθεσόπουλος: «Η Ελλάδα ως "μάνα" του Ολυμπισμού να ζητήσει αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων»

Αντώνης Πατσούρας
Διαθεσόπουλος: «Η Ελλάδα ως "μάνα" του Ολυμπισμού να ζητήσει αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων»

bet365

O πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος καλεί την πολιτική και αθλητική ηγεσία της χώρας να ζητήσει αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρώτη παρέμβαση αθλητικού παράγοντα της Ελλάδος ο οποίος ζητά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19) είναι γεγονός.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος που είναι και μέλος της ΕΟΕ αλλά και αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υγρού στίβου με ανοιχτή επιστολή του ζητάει από την πολιτική και αθλητική ηγεσία της χώρας να καταθέσει επίσημα αίτημα για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα γράφει:

“Με προσωπική μου ευθύνη, ως Πρόεδρος της ΚΟΕ επί 10ετίες, ως Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Fina), ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Len), ως Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας (Comen), ως Μέλος και μάλιστα το αρχαιότερο, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), κάνω έκκληση προς την πολιτική και αθλητική ηγεσία της χώρας, καθώς επίσης και την αθλητική κοινότητα της, η Ελλάδα ως “μάνα” του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων, να πρωτοπορήσει με το αίτημα της για ΑΝΑΒΟΛΗ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αποδεικνύοντας έτσι, την ευαισθησία και υπευθυνότητα που απαιτείται αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλος ο πλανήτης, με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού COVID – 19 και τις τραγικές συνέπειες που επιφέρει στη ζωή και την υγεία της ανθρωπότητας.

Ευελπιστώ ότι η έκκληση μου αυτή θα βρει αποδέκτες και “ευήκοα ώτα”.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα