Η Ντάνου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Οσλο

Gazzetta team
Η Ντάνου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Οσλο

bet365

H πρωταθλήτρια του σκι αντοχής Μαρία Ντάνου συμμετείχε στα 30χλμ ελεύθερης τεχνικής στο Παγκόσμιο Κύπελο στο Οσλο της Νορβηγίας.

Δύο βδομάδες μετά την επιστροφή της απο τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας, όπου εκπρωσώπησε την χώρα μας με ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα για τα ελληνικά δεδομένα, αποφάσισε να λάβει μέρος σε ένα απο τους πιο δύσκολους αγώνες του αθλήματος στην πιο δύσκολη πίστα του κόσμου. Οντας, η πρώτη σκιερ των Βαλκανικών χωρών έχει ελευθερη πρόσκλιση στα Παγκόσμιο Κύπελλα για το υπόλοιπο της σεζόν του 2018.

«Είμαι πολύ τυχερή και περίφανη για την συμμετοχή μου σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός (θεσμό) του σκι αντοχής. Τα 30χλμ γυναικών και 50χλμ ανδρών στο Holmenkollen του Οσλο είναι ο πιο θεαματικός αγώνας στην πιο δύσκολη πίστα που υπάρχει, με μεγάλη υψομετρική διαφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα μας που ξεπερνάει ακόμη και τους κανονισμούς της διεθνής ομοσπονδίας FIS. Παρ’ολ’αυτά δεν την αλλάζουν γιατί αρέσει στους αθλητές, σου δίνει αυτό το συναίσθημα του ‘αγαπώ-μισώ’. Η εμψύχωση από τους 50.000 θεατές (ισως και παραπάνω) είναι μοναδική, να φονάζουν το όνομα σου ακόμη και δεν είσαι στο πρώτο γκρουπ. Να σκεφτείτε οτι αυτοι οι άνθρωποι διανυκτερευουν στο δάσος τις προηγούμενες μέρες για να εξασφαλίσουν μια καλή θέση να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ειμαι πολύ χαρούμενη που η Ελληνική σημαία ήταν μαζί με αυτές των βορειων χωρών, με τη συμμετοχή μου», δήλωσε η Μαρία Ντάνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα