Επιστρέφει στις 19 Ιουνίου ο κορυφαίος αγώνας Τριάθλου για παιδιά!

Gazzetta team
Επιστρέφει στις 19 Ιουνίου ο κορυφαίος αγώνας Τριάθλου για παιδιά!

bet365

Το «Virtual CGS Kids Triathlon», που στηρίζει την Ένωση "Μαζί για το Παιδί», θα διεξαχθεί φέτος από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου.

Ο σπουδαιότερος αγώνας παιδικού Τριάθλου στην Ελλάδα, επιστρέφει για 4η χρονιά αλλά φέτος, λόγω κορονοϊού, θα είναι virtual!

Από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί το "Virtual CGS Kids Triatlon" το οποίο και το 2020 θα στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Στο μεγάλο event μπορεί να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών.

Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες και συμμετέχοντας με τις επιδόσεις και το οπτικοακουστικό τους υλικό στη μεγάλη πλατφόρμα της διοργάνωσης, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Δίπλα στο παιδί

Ο αγώνας που είναι χορηγία της Deloitte Ελλάδος έχει φυσικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές και τις επιπλέον δωρεές, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος "Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι", που ενισχύει περισσότερα από 18.000 παιδιά κάθε χρόνο με είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" διανέμει κάθε χρόνο περισσότερους από 70 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης σε παιδιά από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά που διαμένουν μόνιμα σε ιδρύματα ή φιλοξενούνται προσωρινά σε αυτά για κάποιες ώρες την ημέρα, έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Ο καθένας από εμάς μπορεί μ' ένα απλό κλικ να συμβάλει στην προσπάθεια της Ένωσης να εξασφαλίσει τα βασικά αγαθά στα παιδιά που στηρίζει, για να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους, επιλέγοντας όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.

Πληροφορίες: supportmazi.gr

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα λάβουν, μαζί με το επίσημο ΒΙΒ number τους, αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα:
cgs.gr/vkidstriathlon

Πώς μπορώ να συμβάλλω;

Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά στις προσπάθειες της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να εξασφαλίσει τα βασικά αγαθά στα παιδιά που στηρίζει, για να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους, επιλέγοντας όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.

• 5€ - Καταβάλλω το minimum ποσό της συμμετοχής μου

• 15€ - Προσφέρω μια σχολική τσάντα σε ένα παιδί

• 30€ - Προσφέρω ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί

• 50€ - Εξασφαλίζω τη σίτιση ενός παιδιού για ένα μήνα

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουνίου, Ημέρα Εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Tα έσοδα από τη συμβολική συμμετοχή, θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα:

www.cgs.gr/vkidstriathlon/

cgs.gr

www.supportmazi.gr/

CGS Kids Virtual Triathlon - Παιδικός Αγώνας Τριάθλου

Σάββατο 19 Ιουνίου– Tρίτη 23 Ιουνίου 2020

www.cgs.gr, [email protected], [email protected]

Αιγίδες:

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/756257938464810/

Instagram:

#vtriathlon #mazigiatopaidi

#cgskidstriathlon

 

Τελευταία Νέα