Παιδικός Αγώνας Τριάθλου KidsCup by Nicola Spirig (Vid)

Gazzetta team
Παιδικός Αγώνας Τριάθλου KidsCup by Nicola Spirig (Vid)

bet365

Με τη συμμετοχή 200 μαθητών πραγματοποιήθηκε ο Παιδικός Αγώνας Τριάθλου "ΚidsCup by Nicola Spirig" στα Εκπαιδευτήρια CGS, για τους σκοπούς του "Μαζί για το Παιδί".

To Σάββατο 2 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων CGS, έγινε ο διεθνώς καταξιωμένος αγώνας παιδικού τριάθλου για παιδιά 'Kidscup by Nicola Spirig'.
Ο αγώνας διεξήχθη για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού “Spirit Foundation” που έχει συσταθεί από την Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τρίαθλο και δύο φορές Ολυμπιονίκη, Nicola Spirig.

Η ανταπόκριση 200 παιδιών, ηλικίας 5-14 ετών στην πρώτη γνωριμία τους με τα αθλήματα του τριάθλου (κολύμβηση-ποδήλατο-τρέξιμο) ήταν ενθουσιώδης και ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος!

Τα Εκπαιδευτήρια CGS θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους εθελοντές που συμμετείχαν, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την υποστήριξή τους στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης δόθηκαν στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Την ίδια ημέρα κορυφώθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς των Εκπαιδευτηρίων CGS « Donate a Bike», συγκεντρώνοντας παιδικά ποδήλατα τα οποία θα δοθούν στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν οι:
Marathon Bikes, Pharmacy295, Q Project, Luxottica Hellas, Runner Store, On Running, Transition Sports, Οικογένεια Χυμοί Χριστοδούλου, Tri More, Lifeguard Hellas, Almiraman, ΕΥΖΗΝ.

 

Τελευταία Νέα